Διγενής Νεοχωρίου: “Νέες προκλήσεις μπροστά μας”

cropped-digenisfc-x512x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστήριο του Α.Ο Διγενή-Νεοχωρίου

Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου η ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση όπου ευχαριστεί όσους βοήθησαν. Αναλυτικά:

Το σωματείο μας αισθάνεται την ανάγκη μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18,να ευχαριστήσει θερμά:
• Τους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας μας για την κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣΤ για 2η συνεχόμενη χρονιά αλλά και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την διάρκεια της σεζόν στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
• Τους κατόχους καρτών διαρκείας καθώς και το σύνολο των φιλάθλων μας οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος τόσο οικονομικά όσο και με την κόσμια παρουσία τους στο Μπάμπης Παπαχατζής.
• Τους χορηγούς της ομάδας μας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα, και ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.
• Τον Δήμο Φαρκαδόνας για την βοήθεια που μας παρείχε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς(και παρέχει ακόμη) σε έργα που αφορούν τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις καθώς και στις οργανώσεις εκδηλώσεων.
• Το Αστυνομικό τμήμα Φαρκαδόνας για την άψογη συνεργασία μας σε όλο το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
• Την ΕΠΣ Τρικάλων για την απόλυτη στήριξη σε θέματα οργάνωσης & διαχείρισης του πρωταθλήματος και όχι μόνο.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να δώσουμε τα εύσημα σε όλους τους μετανάστες μας στο εξωτερικό που στήριξαν από την αρχή και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας  μας.
Το όμορφο ταξίδι μας στην Γ Εθνική έλαβε τέλος, αλλά μπροστά μας έχουμε νέες προκλήσεις και στόχους να πετύχουμε, πάντα με συνεχή προσπάθεια, ήθος και ευ αγωνίζεσθε.
.