Γράφας: “Τα νέα παιδιά ανταποκρίνονται”

62461b0d57148ee968a0fb001b9271d6_185871

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα εύσημα στους νέους έδωσε ο προπονητής του ΑΟΤ.«Σήμερα, παίξαμε με μία αντίπαλο που κατά τη δική μου άποψη θεωρώ ότι φέτος έχει αδικήσει τον εαυτό της. Θα μπορούσε να είναι μία από τις ομάδες, που μέχρι και την τελευταία στιγμή, θα είχε πιθανότητες για τη σωτηρία της. Τουλάχιστον, αυτό πιστεύω εγώ. Ένα παιχνίδι, το οποίο το αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα, σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν άλλο ένα ματς, που τακτικά είμαστε πολύ καλοί. Νομίζω ότι δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν σε όλο το ματς και θεωρώ ότι ήρθε ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα το χαρακτήριζα δίκαιο για εμάς.

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για τη σοβαρότητα, για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν όλα τα ματς. Και εδώ θέλω να σταθώ στο ότι είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί παιδιά που ήρθαν με νεαρή ηλικία ανταποκρίνονται και μου αρέσει πολύ.

Όπως ανταποκρίθηκαν παιδιά που έπαιξαν σε συγκεκριμένες θέσεις, κατά συνθήκη, όμως θεωρώ ότι τα πήγαν πολύ καλά. Εύχομαι στην Καλλιθέα να βρει σύντομα το δρόμο της και καλή συνέχεια».

Για το αν τα Τρίκαλα και η Καλλιθέα έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους φέτος:

«Όχι. Νομίζω ότι τα Τρίκαλα, αν δούμε όλη τη χρονιά, με τις διοικητικές προσπάθειες που έγιναν, το ρόστερ που υπήρχε, γιατί έχουμε παιδιά με αρκετή ικανότητα, θα μπορούσαν να είναι παραπάνω στη βαθμολογία. Όμως όλα είναι αλυσίδα πραγμάτων για να πετύχεις κάπου. Άρα, δεν έχει να κάνει μόνο με το αγωνιστικό ή όχι. Αυτή τη στιγμή παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάζονται. Σήμερα, έπαιξαν στόπερ παιδιά, τα οποία δεν έχουν ξαναπαίξει. Ένα παιδί 90 λεπτά αμυντικό χαφ, το οποίο προέρχεται από Κ19. Όλα αυτά είναι σημαντικά για μία ομάδα και κατά την άποψή μου εκεί πρέπει να πηγαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».