Καταγγελία Ολ. Βόλου για τη διαιτησία στην Καλαμπάκα

Με αιχμές για τον ένα ρεφερυ η ανακοίνωση

“H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων Καλ/σης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της , των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τον Α’ διαιτητή του αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας – Ολυμπιακός Βόλου για τα PLAY OFFS Ανδρών της ΕΣΚΑΘ – ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΗ- για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία του , σε βάρος της ομάδας μας , εν αντιθέσει με το Β’ Διαιτητή κ. Παζώλη , ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του , την διαιτησία .
   Δυστυχώς και γι΄ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής , αδιάψευστος μάρτυρας , είναι το Video του αγώνα , το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr
   Δυστυχώς όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δεν θα τους κρίνουμε εμείς , που όπως αποδείχθηκε δεν είχαμε τη δυνατότητα  να προστατεύσουμε την ομάδα μας , αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας Συλλόγου .

Το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους «διαιτητές».  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δεν στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεων του .”

Τα σχόλια είναι κλειστά.