Ανοίγει η αυλαία του 12ου Motor Festival της Λάρισας

183121Στη Σκεπαστή Νεάπολης το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο

 

Το 12o Motor Festival Driving With The Stars της Λάρισας, ανοίγει σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου στις 19:00 τις πύλες του στο κοινό με στόχο μέχρι και την Κυριακή 20 Μαΐου το βράδυ στις 23:00 οπότε και θα πέσει η αυλαία να… απογειώσει την αδρεναλίνη και να προσφέρει ένα αξέχαστο μηχανοκίνητο τριήμερο υπερθέαμα!

Στη Σκεπαστή Νεάπολης της Λάρισας έχει στηθεί το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα, συνολικής έκτασης 30.000 τ.μ. (!), με την πιο συναρπαστική αρένα που έχει ποτέ δημιουργηθεί και με ό,τι πιο σύγχρονο από το χώρο της μηχανοκίνησης στα 300 εκθεσιακά περίπτερα που την περιβάλλουν!

Τόσο στην On Road (ασφάλτινη) όσο και στην Off Road (χωμάτινη) αρένα του 12ου Motor Festival τα shows από σήμερα μέχρι και την Κυριακή θα κάνουν ακόμη κι εκείνους που δεν έχουν σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό να… μπολιαστούν με το «μικρόβιο» της αγάπης για τη μηχανοκίνηση. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το Motor Festival, που έχει φτάσει αισίως στο 12ο event, κερδίζει συνεχώς ως λάτρεις του μικρά παιδιά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.