Η ΑΕΚ δυνατά για τον Αλμπάνη

almpanis_apollonΣτο στόχαστρο της Ενωσης ο Τρικαλινός του Απόλλωνα Για την περίπτωση του Αλμπάνη και τον τρόπο που τον άδειασε ο Γιαλιάς όταν ήρθε στα Τρίκαλα, δεν χρειάζεται να ειπωθούν πάλι τα γνωστα…Οταν ο Γιαλιάς ηρθε στα Τρίκαλα κουβαλώντας μια καραβιά παικτών , δεν θέλησε να τον κρατήσει . Για τον ποδοσφαιριιστή αποδείχθηκε σωτήρια η απελευθέρωση, βρέθηκε στον ΑΠόλνα πανηγύρισε άνοδο ως βασικός και φέτος όπως όλα δείχνουν θα χτυπήσει μεγάλη μεταγραφή

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα που μετράει 25 συμμετοχές και επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα άλλωστε με την “Ώρα των σπορ” υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευράς και μάλιστα ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ισχυρό άνδρα της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η Ένωση εξάλλου έχει κάνει εδώ και καιρό διερευνητική επαφή με τον Απόλλωνα, ώστε να ενημερωθεί για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.