Περιποίηση μετά την αφαίρεση των τριχών

Η αποτρίχωση θέλει προσοχή, αφού δεν αρκεί μόνο να γίνει σωστά η διαδικασία της αφαίρεσης των τριχών, αλλά να προστατευτεί και ενυδατωθεί η επιδερμίδα μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Η Apivita Herbal Cream Calendula, Κρέμα με Καλέντουλα, 50ml σας βοηθάει σημαντικά σε αυτό. Ενυδατώνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ είναι κατάλληλη για μετά το ξύρισμα ως after shave, καθώς και για το ευαίσθητο δέρμα βρεφών και παιδιών. Χρησιμοποιείται για ήπιους ερεθισμούς. Περιέχει 96% φυσικά συστατικά.

Η APIVITA έχει μια αποκλειστική καινοτομία, αφού έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από καλέντουλα για την ενυδατική και καταπραϋντική της δράση. Περιέχει: 8% λάδι καλέντουλας, 5% βάμμα καλέντουλας, 66% έγχυμα καλέντουλας. Δεν περιέχονται χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον.

Είναι δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς: Parabens, Silicones, Mineral oil, Propyleneglycol, Ethanolamines, Colorants, Άρωμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο και στο σώμα. Κυκλοφορεί στην αγορά σε χάρτινη συσκευασία με σωληνάριο 50 ml.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε, με απαλές κινήσεις, επαρκή ποσότητα στην περιοχή όπου υπάρχει ανάγκη. Χρησιμοποιήστε 2-3 φορές την ημέρα για όσο διάστημα κρίνετε απαραίτητο. Να μην χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές. Μόνο για εξωτερική χρήση.

Συστατικά: Η κρέμα με καλέντουλα έχει πλούσια φυσική σύνθεση και περιέχει 96% φυσικά συστατικά. ΜΕ: Καλέντουλα*, Βάλσαμο*, Πρόπολη, Γλυκύριζα, Προβιταμίνη Β5, Βισαβολόλη. Άρωμα: Αιθ. έλαια* γεράνι, λεβάντα, χαμομήλι. Το νερό έχει αντικατασταθεί από έγχυμα καλέντουλας. *(Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες).