Δεν συναινούν στους όρους Βασιλειάδη ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

Αρνητικοί  στην υπογραφή δεσμεύσεων συμμετεχόντων του Υφυπουργού

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε αποστείλει το εν λόγω κείμενο στην Super League θέτοντας 4 όρους για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας διορία στις ομάδες να απαντήσουν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης (22/3) στις 14:00.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με επιστολή που απέστειλε στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της πρώτη τη τάξει εθνικής κατηγορίας, ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να συναινέσει στην υιοθέτηση ενός κειμένου «δεσμεύσεων» για το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει κληθεί να εκφράσει τις απόψεις της και πως το κείμενο είναι αποσπασματικό, αόριστο και οι ομάδες καλούνται να δεσμευτούν στην υλοποίηση μέτρων για τα οποία δεν έχουν αρμοδιότητα υλοποίησης.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες εξαπολύουν ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, αλλά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Βασίλη Γκαγκάτση, για την στάση που έχουν κρατήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά και τις ενέργειές τους με τη μη ενημέρωση των ΠΑΕ.

Αρνείται, τουλάχιστον για την ώρα, να υπογράφει το έγγραφο του Γιώργου Βασιλειάδη με τις προϋποθέσεις που έθεσε για την επανέναρξη της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι απάντησαν με επιστολή προς τον υφυπουργό αθλητισμού, με την οποία τονίζουν πως επιθυμούν να συζητήσουν μαζί του σχετικά με τους όρους που περιλαμβάνονται στο νέο πλαίσιο κανονισμών.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού προσθέτουν πως «οι νόμοι και οι ποινές υφίστανται μεν αλλά εφαρμόζονται επιλεκτικά, αδικώντας ορισμένους και ωφελώντας άλλους» και συμπληρώνουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει υποστεί τις μεγαλύτερες συνέπειες από τις ποινές που έχει δεχθεί.

 

AdTech Ad