Σκέφτονται εκκαθαρίσεις στην Καρδίτσα

 

Και νέος τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο εκπρόσωπος του Κλάους Ντίτερ Μίλερ, Θωμάς Σβαρνόπουλος είναι και επίσημα από την Τρίτη (13/03) ο νέος τεχνικός διευθυντής στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Football League και του Αιγινιακού ανέλαβε – και μέσω ανακοινώσεων – πόστο στη  ομάδα, ώστε να προχωρήσει, αν χρειαστεί, σε αποδεσμεύσεις παικτών και προσωπικού.

Όπως έκανε γνωστό ο Μίλερ «η απόφαση κρίθηκε αναγκαία μετά τα τελευταία μη επιτυχημένα αποτελέσματα». Αναλυτικά:

«Από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αναγέννηση κ. Κλάους Ντίτερ Μίλερ, σχετικά με την ανάθεση της θέσης του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας στον κ. Θωμά Σβαρνόπουλο, ανακοινώνονται τα εξής:

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση αναθέτω στον κύριο Θωμά Σβαρνόπουλο το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας με άμεση ισχύ των καθηκόντων του. Ο κ. Σβαρνόπουλος είναι στο εξής αρμόδιος να βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της ΠΑΕ ως υφιστάμενος του προέδρου της ΠΑΕ Αναγέννηση.

Παράλληλα, ο κ. Σβαρνόπουλος είναι εξουσιοδοτημένος να διαχειριστεί τη λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστές και με το προσωπικό της ομάδας, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Η συγκεκριμένη απόφαση κρίθηκε αναγκαία μετά από τα τελευταία μη επιτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Κλάους Ντίτερ Μίλερ
Πρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση
Ανόβερο, 12 Μαρτίου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.