Ο Αναστασίου θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις για το γήπεδο

29314913_2089191321315283_2624390253837811712_n

Μίλησε και για ορθή χρήση των εγκαταστάσεων στον FM 100

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα αθλητισμού Άκης Αναστασίου μιλώντας σήμερα το πρωί στην αθλητική εκπομπή του Fm 100 «Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει» χαρακτήρισε υπερβολικές τις αντιδράσεις από πλευράς ΑΟΤ όσον αφορά τον χλοοτάπητα του Δημοτικού σταδίου: «Επιβαρύνθηκε από τις τελευταίες βροχές η όλη κατάσταση και οι αυλακιές στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας έγιναν γιατί μας ζητήθηκε να πατηθεί. Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θα γίνουν όπως κάθε καλοκαίρι βελτιωτικές εργασίες ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές».

Σημείωσε μάλιστα πως θα πρέπει να χρησιμοποιείται όσο το δυνατόν λιγότερο το γήπεδο για προπονήσεις: «Έμαθα ότι χθες  χρησιμοποιήθηκε από τον ΑΟΤ το γήπεδο χωρίς να έχει πάρει άδεια κανείς. Κλήθηκαν σε απολογία οι υπάλληλοι που το επέτρεψαν. Όλοι είμαστε με τον ΑΟΤ αλλά θα πρέπει να προστατεύσουμε το γήπεδο».

Όσον αφορά το βοηθητικό είπε πως και εκεί τα προβλήματα προκύπτουν από την υπερχρησιμοποίηση του: «Κάθε μέρα είναι μέσα και η Κ19 εκτός από την πρώτη ομάδα ενώ σπάνια το χρησιμοποιούν η γυναικεία ομάδα και η ΣΜΥ. Και εκεί όμως τα προβλήματα προέκυψαν από την βροχή».

Τέλος ο Άκης Αναστασίου θεώρησε αδικαιολόγητη την άρνηση του ΠΣΑΠ να έρθει για το φιλικό στα Τρίκαλα την Δευτέρα αφού ο αγωνιστικός χώρος σύμφωνα με αυτόν είναι εντάξει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.