Διάλυση στη Βέροια, χαιρέτησαν κι έφυγαν οι παίκτες

Η νέα αφαίρεση βαθμών βαζει ταφόπλακα

Μετά τον Τομάς και την πρώτη αφαίρεση βαθμών την περασμένη Παρασκευή, χθες Τρίτη επικυρώθηκε και επίσημα η νέα αφαίρεση βαθμών για την περίπτωση του Μπατιόν. Έτσι, η Βέροια είναι οριστικά πλέον στους -6 βαθμούς, άρα πέφτει στους 11 και στην τρίτη περίπτωση αφαίρεσης βαθμών, προκύπτει αποβολή από το πρωτάθλημα.

Τελικά η ανεπίσημη επιτροπή σωτηρίας, όσο καλή διάθεση και να είχε, όσο και να το «πάλεψε», δεν μπόρεσε να σηκώσει το πολύ βαρύ φορτίο που ανέλαβε. Αποδείχθηκε ότι και τα χρήματα που έπρεπε να διαθέσει (περίπου 150.000 ευρώ), μέσα σε μία εβδομάδα για να κλείσει πληγές ήταν πολλά για τις δυνατότητές της και ο χρόνος για να δώσει λύσεις στα τόσα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ ήταν πολύ λίγος.

Σήμερα , τελευταία μέρα προθεσμίας των παικτών,δεν υπήρξε λύση στο γήπεδο πήγαν μόνο οι παίκτες και ο τεχνικός, Τόλης Τερζής, μόνο που δεν έγινε προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές μάζεψαν τα πράγματά τους και αποχώρησαν. Δεν έδωσαν καν ραντεβού για την Πέμπτη (22/2).

Ο ένας αποχαιρέτησε τον άλλο, δείγμα ότι η ομάδα, εκτός απροόπτου, δεν θα κατέβει καν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Η διοργανώτρια παρακολουθεί τις εξελίξεις και μένει να φανεί αν υπάρχει κανείς στην ΠΑΕ να στείλει έγγραφο… απόσυρσης από το πρωτάθλημα.