Μπαταγιάννης: “Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα”

CACHE_650X650_1_439180
Σε ραδιόφωνο της Πάτρας μίλησε ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ.
Η συνάντησή μας με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη έγινε τυχαία, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε εστιατόριο των Τρικάλων. «Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα». Αυτή ήταν η φράση που βγήκε από το στόμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Τρίκαλα με το που πληροφορήθηκε την εντός έδρας ήττα της Παναχαϊκής από τον Αιγινιακό. «Αν κερδίσουμε αύριο τον Εργοτέλη στην Κρήτη (σ. πράγμα που έγινε) και την άλλη εβδομάδα την Παναχαϊκή στην έδρα μας, τότε όλα μπορούν να συμβούν», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, μας έδειξε ότι πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πετύχει ακόμη και την υπέρβαση.
Γιατί όχι άλλωστε, από την στιγμή που τα πράγματα στην κορυφή της Football League περιπλέχθηκαν αρκετά, μετά και τη νέα απώλεια βαθμών της Παναχαϊκής. «Στην Πάτρα γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους μετόχους της Παναχαϊκής, υπάρχει υγεία και ο κόσμος έχει επιστρέψει στο γήπεδο, όμως ήταν λογικό από ένα σημείο και έπειτα να έρχονται και κάποια άσχημα αποτελέσματα, καθώς θεωρώ ότι η Παναχαϊκή δεν ενισχύθηκε στις μεταγραφές με έμπειρους παίκτες», σχολίασε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. «Το έλεγα από το καλοκαίρι ότι εμείς μπορούμε να φτάσουμε ψηλά αν το πιστέψουμε και τώρα μας δίνεται η ευκαιρία. Σεβόμαστε την Παναχαϊκή, αλλά το Σάββατο θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», ανέφερε το αφεντικό της ΠΑΕ Τρίκαλα.
Ο Δ. Μπαταγιάννης, ο οποίος μας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα προσωπικά, αλλά και για τον μπασκετικό Προμηθέα και τον Βαγγέλη Λιόλιο, υποσχέθηκε ότι τα Τρίκαλα θα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στους φίλους της Παναχαϊκής.
ΤΟ WHO IS WHO
Ποιος είναι, όμως, ο Δημήτρης Μπαταγιάννης; Πρόκειται για έναν πολύ προσιτό άνθρωπο και τρομερά cool τύπο, ο οποίος αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα (υποστηρίζει και την μπασκετική ομάδα των Τρικάλων). Ο ίδιος συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Μπαταγιάννη που ξεκίνησε από τα Τρίκαλα και σήμερα στέλνει τυροκομικά προϊόντα σε όλον τον κόσμο, με την εταιρία να παρουσιάζει διαρκή επέκταση της δραστηριότητάς της.
Το 1956 ιδρύθηκε η εταιρεία με την επωνυμία αφοί Μπαταγιάννη Ο.Ε. και το 1988 πέρασε στα χέρια της δεύτερης γενιάς της οικογένειας. Η «Βοσκοπούλα» συνεχίζει την πορεία της διαθέτοντας μεγάλη γκάμα τυροκομικών προϊόντων από επιλεγμένους και αξιόπιστους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, με τα ιδιόκτητα φορτηγά της και επίσης πρόσθεσε στον κατάλογο, έπειτα από ζήτηση των πελατών, και τυριά εισαγωγής για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Στην Πάτρα μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της «Βοσκοπούλας» στα σούπερ μάρκετ «Κρόνος».
ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ