Γράφας : “Να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται”

Δεν παρατάμε ούτε το στόχο της ανόδου είπε ο Γράφας

 

Ο προπονητής των Τρικάλων έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη στο Ηράκλειο και τόνισε «Ο Εργοτέλης, όπως σε όλα τα παιχνίδια του είχε την πρωτοβουλία και πήγε με αυτήν την λογική και απέναντι σε εμάς. Από την πλευρά μας αναλύσαμε και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω στα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας.

Πετύχαμε μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα και πριν λίγες εβδομάδες είχα πει ότι αδικεί τον εαυτό της και το ξαναλέω. Τακτικά προσεγγίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και οι παίκτες μας ήταν συγκεντρωμένοι σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Προς το τέλος του αγώνα τροποποιήσαμε το πλάνο μας και εκμεταλλευτήκαμε το ρίσκο που πήρε ο Εργοτέλης ακολουθεί το δικό του πλάνο. Μερικές φορές του βγαίνει, άλλες όχι και, φυσικά, κάποια πράγματα είναι και θέμα τύχης. Θεωρώ ότι ο Εργοτέλης δεν θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Του αξίζουν συγχαρητήρια για το πλάνο που ακολουθεί και εύχομαι γρήγορη σωτηρία».

Μιλώντας για τον  στόχο στη συνέχεια  του πρωταθλήματος; «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όταν ήρθα στην ομάδα, πριν το ματς με την Καλλιθέα, υπήρχε και τότε όπως και τώρα μια απόσταση από τις θέσεις της ανόδου. Δεν είναι εύκολο να μπεις στις πρώτες θέσεις. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα θα είναι ό,τι καλύτερο για εμάς, αν όχι θα ετοιμάσουμε την ομάδα μας για τη νέα χρονιά. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν παρατάμε τίποτε και θα συνεχίσουμε με στόχο να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Μπορεί να άλλαξε και η φιλοσοφία μας σε αυτές τις δέκα ημέρες που βρίσκομαι στην ομάδα και να ψάχνουμε περισσότερο το αποτέλεσμα. Αυτό που πρέπει να αντιληφθούν όλοι είναι πως δεν υπάρχει τίποτε εύκολο σε αυτό το πρωτάθλημα της Football League. Για να πάρεις κάτι πρέπει να μοχθήσεις και αυτή είναι και η λογική μας».