Απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι τον Ουάρντα!

 

 

Ο διεθνής άσος του Ατρόμητου, κατάφερε να  ξεφύγει

 

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκε ο Αμρ Ουάρντα αργά το βράδυ της Τρίτης (20/2) στην Καισαριανή.Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής λίγο πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τον απείλησαν με μαχαίρι και πιστόλι.

Ο διεθνής άσος του Ατρόμητου, κατάφερε να τους ξεφύγει και βρήκε καταφύγιο σε κοντινό μαγαζί, όπου κάλεσε την Αστυνομία, αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα.

Λίγο πριν τις 3:00 τα ξημερώματα, η διαδικασία της κατάθεσης ολοκληρώθηκε και ο ποδοσφαιριστής, συνοδεία των ιθυνόντων του Ατρόμητου μεταφέρθηκε στο σπίτι του, σε κατάσταση σοκ από το περιστατικό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

 

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».