Αντιδράσεις προκάλεσε η επιθετική ανακοίνωση της ΠΑΕ

Διαβάστε σχετική επιστολή φιλάθλου τη ομάδαςΛάβαμε δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή φιλάθλου του Α Ο Τρίκαλα:

«Επιτέλους βρήκαμε τι φταίει.

Άλλα αντί άλλων ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είναι αυτά που διάβασα στην επιστολή των κ. Μπαταγιάννη και κ. Μπέκιου αμέσως μετά τη βαριά ήττα της ομάδας μας απο τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.

Κύριοι μη βλέπετε φαντάσματα στους φιλάθλους ή δημοσιογράφους – “προπονητολόγους” ή “προπονητολάγνους” ή ¨κακόβουλους επικριτές” ή “κατά συνθήκη οπαδούς” – (το ποιός είναι κατά συνθήκη στην ομάδα οπαδοί, φίλαθλοι κτλ θα το δείξει ο χρόνος). Δεν έκαναν αυτοί το σχεδιασμό και το πλάνο για την ομάδα. Εσεις το κάνατε το καλοκαίρι, με τον team manager και τον προπονητή.

Κάντε πρώτα την αυτοκριτική σας και μετά να ψάχνετε στους φιλάθλους ή όπου αλλού για φταίχτες.

Το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα 30 ποδοσφαιριστές και πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος έφυγαν οι μισοί και ήρθαν άλλοι τόσοι. Αυτό κ. Μπαταγιάννη και κ. Μπέκιο δε λέγεται ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ, αυτό λέγεται πάρτυ των μανατζαραίων. Ποδοσφαρική παιδεία και υγεία είναι να χτίζεις την ομάδα με παίχτες ικανούς, έμπειρους, καλούς χαρακτήρες, νέους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές και με δικά σου παιδιά που εσείς τα πετάξατε. Δεν τους δώσατε τις ευκαιρίες που έπρεπε, παρά την παρέλαση ποδοσφαιριστών που είτε δεν προσέφερεαν τίποτα είτε έχουν νοοτροπία του βολεμένου.

Αφού η ομάδα, όπως λέγατε κι εσείς και ο προπονητής δεν πήγαινε για άνοδο, τότε γιατί αυτός ο αριθμός ποδοσφαιριστών; γιατί δεν δώσατε ευκαιρίες στα δικά μας νεαρά παιδιά; Σήμερα η ομάδα ηττήθηκε με 3-0 όχι απο τον Μέσι και τον Νειμάρ αλλά απο 20χρονα παιδιά με όρεξη και φιλοδοξία.

Όσο για την επιλογή του νέου προπονητή κ. Γράφα εύχομαι να έγινε κατόπιν “ώριμης σκέψης” και “εμπεριστατωμένης έρευνας” απο εσας και το πλάνο που σας παρουσίασε να το μελετήσατε και να είναι αυτό που περιμένουμε όλοι οι φίλαθλοι γιατι σε αντίθετη περίπτωση δε θα φταίνε οι προπονητολόγοι ή προπονητολάγνοι ή όπως αλλιώς τους αποκαλείτε.»

 

Αθανάσιος Μηλιώτης
Φίλαθλος του ΑΟΤ