Στην ΑΕΚ ο Νίκλας Χουλτ-Έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Κουρμπέλης

kurbelisΠαίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν

Οι “κιτρινόμαυροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σουηδού μπακ απ’ τον Παναθηναϊκό έναντι 200.000 ευρώ, με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Χουλτ από τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής Σουηδός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 23.

 

Πρόταση οριστική και αμετάκλητη στον Παναθηναϊκό από την Σαμπντόρια δεν έφτασε ούτε σήμερα στα γραφεία της Πράσινης ΠΑΕ. Ο Αποστολόπουλος έχει ενημερώσει και τους διοικούντες την ΠΑΕ και τον 26χρονο χαφ ότι αυτή η πρόταση θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Και ότι θα είναι… σούπερ συμφέρουσα και για τον Κουρμπέλη (που απέρριψε συμβόλαιο 450.000 ευρώ ετησίως μαζί με έξτρα μπόνους μεταγραφής από τον ΠΑΟΚ) και για τους Πράσινους, διότι τα περισσότερα από τα χρήματα θα τα λάβουν άμεσα, παρότι σ’ αυτή την περίπτωση ο “Κούρμπε” θα μεταβεί το καλοκαίρι στην Ιταλία. Όπως στην περίπτωση Βλαχοδήμου – Μπενφίκα δηλαδή…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πλέον δεν χάνει τον αρχηγό της ομάδας, αλλά οι διοικούντες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα λόγω του οικονομικού προβλήματος και θα περιμένουν αυτή τη συμφωνία πώς και πώς. Αν γίνει, βεβαίως… Διότι (και) στις μεταγραφικές περιόδους… “γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται”.