“Τέλιωσαν” τον Σαμπράνο για τα λάθη του

zambranoΟ Κάρλος Σαμπράνο αναχώρησε  από τη Θεσσαλονίκη

Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες κλείνει το κεφάλαιο Κάρλος Σαμπράνο για τον ΠΑΟΚ. Κατηφής και χωρίς καμία διάθεση για το παραμικρό, o Περουβιανός αμυντικός “πέταξε” τη Δευτέρα (11/12) απ’ το αεροδρόμιο “Μακεδονία” καθώς οι επιτελείς του ΠΑΟΚ του διαμήνυσαν πως δεν υπολογίζεται από εδώ και στο εξής στα πλάνα του προπονητή και ως εκ τούτου θα επιστρέψει στην Ρουμπίν Καζάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Metrosport“, ο Σαμπράνο είχε έξι βαλίτσες μαζί του, αποσκευές με προσωπικά του αντικείμενα και όλα όσα είχε φέρει στα τέλη Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη για να εγκατασταθεί. Όταν ρωτήθηκε δε από φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι τον προσέγγισαν, τι ακριβώς συνέβη και για ποιο λόγο αποχωρεί από τον Δικέφαλο, ο Περουβιανός αμυντικός δεν θέλησε να πει πολλά, απλά ψέλλισε τα εξής: “Φεύγω από τον ΠΑΟΚ, επιστρέφω στην Ρουμπίν”.

Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται πρακτικά στα τέλη του μήνα και μόνο εάν ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε θα ανανέωνε την συνεργασία μαζί του και με την Ρουμπίν, αρκεί να κατέβαλε ένα ποσό που άγγιζε τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στον Σαμπράνο καταλογίζεται από τους επιτελείς του Δικεφάλου, πως δεν εγκλιματίστηκε στην ομάδα στο χρονικό διάστημα της παρουσίας του, δεν έκανε την διαφορά και ως εκ τούτου κρίθηκε απαραίτητο να “κλείσει” αυτό το κεφάλαιο.

Ο Σαμπράνο έδειχνε, χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία, απογοητευμένος από την αρνητική εξέλιξη που πήρε το θέμα του, καθώς πίστευε πως παρά τις μέτριες εμφανίσεις του και τα λάθη που έκανε (πιο ενδεικτικό αυτό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) θα έπειθε τους επιτελείς του Δικεφάλου για την παραμονή του.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αυτό που τονίζεται είναι ότι ο Σαμπράνο θα πρέπει να δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 17.00, σε διαφορετική περίπτωση η απουσία του θα είναι αδικαιολόγητη.

Πάντως, οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι υπάρχει κοινή απόφαση διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Περουβιανού από την Ρούμπίν Καζάν μέχρι τα τέλη του έτους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.