Παραίτηση Χλωρού από την προεδρία Αιόλου

IMG_20140127_123456_1-640x400Δείτε τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησης

Αιφνιδιαστικά και πριν τη λήξη θητείας   ο Νίκος Χλωρός υπέβαλλε την παραίτηση του από την θέση προέδρου ΔΣ του Αιόλου  στο οποίο υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια,  όντας από τους πρωτεργάτες και συμβάλλοντας και στην κίνηση για την αλλαγή ιδιοκτησιακού και την μετατροπή της ομάδα σε ΚΑΕ Τρίκαλα.

Ερωτηματικά πάντως  προκαλεί το γεγονός ότι στην επιστολή του ο κ Χλώρός αρκείται μόνο σε ευχές κι ευχαριστίες, επισημαίνει οτι ο κύκλος του έκλεισε ,  αλλά δεν κάνει  ουδεμία αναφορά για τους λόγους  που τον οδήγησαν στην έξοδο από το ΔΣ του Αιόλου

 

Αναλυτικά στην  επιστολή του ο Νίκος Χλωρός αναφέρει:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ  ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αξιότιμοι κύριοι, μέλη του ΔΣ του Ερασιτεχνικού Σωματείου ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ,  σας υποβάλλω την παραίτησή μου από την προεδρία του Συλλόγου.  Ευχαριστώ πολύ όλους σας, για τη συνεργασία, τη στήριξη και τη βοήθεια που μου δώσατε όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι ο κύκλος αυτός της ενασχόλησής μου τελείωσε. ‘Έδωσα και πήρα τα πιο δυνατά συναισθήματα, λυπήθηκα και χάρηκα, γνώρισα νέους ανθρώπους και συνεργάστηκα μαζί τους και το κυριότερο ήμουν στην μεγάλη οικογένεια της καλαθοσφαίρισης. Είμαι ευτυχής τελικά, που σε αυτή την ιδιαίτερη διαδρομή, του παράγοντα ομάδας, προσπάθησα να είμαι πάντα στα πλαίσια των στόχων και σκοπών του αθλητισμού.

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και στους αθλητές του “ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ”

‘’ Πάντα χαμογελαστοί μετά τον αγώνα  και πάντα επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή’

ΤΡΙΚΑΛΑ 29/12/2017