Ξέσπασε ο Βαζάκας για την οικονομική ασυνέπεια

67fc6e3483869e950d37278c9e805db8_LΞέσπασμα του Γιώργου Βαζάκα μετά τον αγώνα της Αναγέννησης

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκλεισε με νίκη το 2017, απέναντι στη Σπάρτη. Στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς  ο τεχνικός της ΑΣΑ, Γιώργος Βαζάκας, ξέσπασε, με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός δήλωσε τα εξής:

«Ξεκινώντας, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Χτίσαμε το καλοκαίρι μια ομάδα με τόσα προβλήματα. Τα παιδιά ήταν απλήρωτα, και όμως ήταν εδώ, πάλεψαν και κράτησαν μια υπόσχεση. Τους είχα να περιμένουν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου μήπως βρεθεί λύση. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα. Μπορεί αύριο να φύγουν τα παιδιά χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη για να κάνουν γιορτές. Βλέπετε όμως ότι ήταν εδώ. Σε ένα ματς με μια τόσο καλή ομάδα, έκαναν κατάθεση ψυχής, έδειξαν ότι έχουν αξία, ότι πρέπει να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, ότι είναι και για παραπάνω.

Από σήμερα ας πάρουν τις ευθύνες αυτοί οι οποίοι χτίζουν την ομάδα. Μάλλον δεν την έχτισαν αυτοί, εγώ την έχτισα, με τους συνεργάτες μου. Κάποια στιγμή πρέπει να πληρωθούν τα παιδιά. Είναι φοβερό το πρόβλημα. Μέχρι τώρα δεν είχαμε βγάλει τίποτα προς τα έξω, κοιτούσαμε το καλό της Αναγέννησης. Τώρα πλέον πρέπει να παρθούν σοβαρές αποφάσεις, μήπως και προχωρήσει η ομάδα. Περιμένω αύριο τελευταία μέρα, μήπως εμφανιστεί ο Μίλερ, γιατί εδώ και 4 εβδομάδες όλο έρχεται και δεν έχει έρθει, να παρθούν αποφάσεις. Όλοι εμείς, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες, παλέψαμε, ματώσαμε.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κι άλλους βαθμούς, αλλά είχε τέτοια σκιά και τέτοια αρνητική αύρα η ομάδα, που δεν ήταν εφικτό. Κλείσαμε τη χρονιά με νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα».