Με δραστικά συστατικά κατά της ακμής

Πολλοί νέοι άνθρωποι στις μέρες μας, αντιμετωπίζουν προβλήματα με την επιδερμίδα του προσώπου τους. Ένα από αυτά αφορά και την ακμή https://www.mamacorner.gr/cat/akmi/. Τη λύση δίνουν κάποια σκευάσματα, που έχουν εξελιγμένη σύνθεση.

Το MEY BALANCING FOAMING CLEANSER κυκλοφορεί στο εμπόριο σε μορφή αφρού. Είναι κατάλληλο για επιδερμίδες με υπερβολική λιπαρότητα και προβλήματα ακμής. Τα δραστικά του συστατικά ρυθμίζουν την έκκριση του σμήγματος και αναστέλλουν τη φλεγμονή, το σχηματισμό ελεύθερων ριζών και ελεύθερων λιπαρών οξέων.

Παράλληλα, εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό των βακτηριδίων και προστατεύουν την επιδερμίδα. Τα α-υδροξύ οξέα (A.H.A.) και το σαλικυλικό οξύ έχουν κερατολυτική δράση. Χάρη σε αυτή προωθούν την κυτταρική ανανέωση, με την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Έτσι, δημιουργείται η αίσθηση βαθιάς καθαρότητας, λάμψης και ανανέωσης του προσώπου. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens, mineral oil, αλλεργιογόνα και τεχνητά αρώματα.

Κύρια Συστατικά:

 

D – Panthenol – Ενυδατική, επουλωτική και καταπραϋντική δράση

Cinnamomum Zeulanicum Bark Extract – εκχύλισμα φλοιού κανέλλας – στυπτική και αντιβακτηριδιακή δράση.

Salicylic Acid – Κερατολυτική και αντισηπτική δράση

Citrus Medica Limonum Extract (lemon extract) – εκχύλισμα λεμονιού – προωθεί την κυτταρική ανανέωση και τη σύσφιξη. Έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Vaccinium Myrtillus Extract (bilberry extract) – εκχύλισμα μύρτιλου – προωθεί την κυτταρική ανανέωση και τη σύσφιξη. Έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Saccharum Officinarum Extract (sugar cane extract) – εκχύλισμα ζάχαρης ζαχαροκάλαμου – προωθεί την κυτταρική ανανέωση και τη σύσφιξη. Έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Citrus Aurantium Dulcis Extract (orange extract) – εκχύλισμα πορτοκαλιού – προωθεί την κυτταρική ανανέωση και τη σύσφιξη. Έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Acer Saccharinum Extract (sugar maple) – ζάχαρη σφενδάμου – προωθεί την κυτταρική ανανέωση και τη σύσφιξη. Έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες.