Για πέντε μεταγραφές ο Άρης

Στον Άρη υποστηρίζουν πως έχουν «κλεισμένες» μεταγραφές

 

 

1)Λούκα Μιλούνοβιτς

Ο Σέρβος αποτελεί διαχρονικό θέμα συζήτησης από την πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι διαφορές με την Π.Α.Ε. τον διατήρησαν στην ομάδα, αλλά όχι στα σχέδια του τεχνικού τιμ, εξ’ ου και τα μόλις 10 λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα. Τα γκολ απέναντι στη Μπόκα Τζούνιορς και τον ΠΑΣ Γιάννενα (Κύπελλο)υπενθύμισαν ότι ο Λούκα είναι εδώ. Το θέμα, όμως, είναι για πόσο; Οι διοικούντες θα ήθελαν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, αλλά ακόμα δεν έχουν γίνει κινήσεις αποδέσμευσης. Εάν χρησιμοποιηθεί με τη νέα χρονιά, θα θεωρείται… μεταγραφή.

 

2)Λιούμπομιρ Στεφάνοφ

Ηρθε όντας από τους καλύτερους παίκτες στον άξονα, που αγωνίστηκαν πέρσι στη Football League, αλλά σε κανένα χρονικό σημείο δεν έδειξε… κάτι. Για την ακρίβεια δεν πήρε και πολλές ευκαιρίες, αλλά και όταν τις είχε, δεν τις αξιοποίησε. Περίεργη εξέλιξη για έναν ακόμα ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει συμβόλαιο σε ισχύ και βρίσκεται κυρίως στην εξέδρα. Μπορεί να αγωνιστεί ως μέσος και ως επιτελικός και ειδικά τη στιγμή που ο Αρης πάσχει στη θέση του οργανωτή, ο Σέρβος θα μπορούσε να πάρει λεπτά συμμετοχής. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόνο στο Κύπελλο.

 

3)Μπράνισλαβ Νίκιτς

Ο Βόσνιος έχει 63 λεπτά συμμετοχής στο Πρωτάθλημα και άλλα 82 στο Κύπελλο. Αποκτήθηκε ως το «στηθαίο» στον άξονα, αλλά δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Ο τραυματισμός που είχε στο γόνατο ήταν δικαιολογία, αλλά η επιστροφή του δεν συνοδεύτηκε από ουσία. Δουλεύει πολύ και στις προπονήσεις, αλλά και εκτός γηπέδου, για να είναι έτοιμος. Η απουσία αγωνιστικού ρυθμού είναι το μεγαλύτερο «μείον» του, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ποντάρουν στο πείσμα και τον εγωισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να πετύχει, έστω και στα 34 του χρόνια.

 

4)Πασχάλης Κάσσος

Ξεκίνησε φουριόζος έχοντας καταγράψει γεμάτες συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασσίστ στα πρώτα έξι παιχνίδια της Football League. Παίκτης που ποντάρει στη φυσική κατάσταση και στη δύναμη, περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος, γι’ αυτό και τέθηκε στο περιθώριο. Παρόλα αυτά, έχει τη στήριξη όλων. Επαιξε στα πλάγια της επίθεσης, αλλά και στην κορυφή, λόγω κυρίως του ύψους του (1.80). Και κάπου εκεί έχασε τον ρόλο του στην ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία… ανεύρεσης. Εάν τα καταφέρει, η επιθετική γραμμή θα έχει έξτρα «όπλο».

 

5)Δημήτρης Ανάκογλου

Τον αφήσαμε τελευταίο, αλλά είναι από τους πρώτους που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, αν πιστέψουμε στα λεγόμενα των υπευθύνων του αγωνιστικού. Από πέρσι τον Απρίλιο ταλαιπωρείται από ρήξη χιαστού, ενώ προστέθηκε και υποτροπή στον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να αναμένεται τη νέα χρονιά. Το γεγονός ότι και εκείνος αγωνίζεται στο κέντρο δίνει την ευκαιρία στους επικεφαλής της Π.Α.Ε. να μην κινηθούν για παίκτη στον άξονα. πηγη Μετροσπορ