Αντιρυτιδική προστασία και σύσφιξη

Πολλές γυναίκες που ζουν στην εποχή μας, αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα όσον αφορά την επιδερμίδα τους από μια ηλικία και μετά. Η σύσφιξη λαιμού https://www.parapharmacie.gr/cat/susfiksi-laimou και του υπόλοιπου προσώπου είναι ένα ζήτημα που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος του ασθενούς φύλου.

Το Nuxe Merveillance Expert Creme Enrichie Περιποίηση Προσώπου για την Αντιμετώπιση των Ρυτίδων & τη Σύσφιξη της Επιδερμίδας, 50ml είναι ένα ποιοτικό σκεύασμα. Εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά θα προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις όσον αφορά την διόρθωση των ορατών ρυτίδων έκφρασης και τη σύσφιξη του προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρή ή πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Η έρευνα της Nuxe επικεντρώνεται σε νέους μηχανισμούς αντιγήρανσης, «προστατεύοντας» και «επισκευάζοντας» το δέρμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς να προκληθούν παρενέργειες. Η δημιουργία ενός μοναδικού εκχυλίσματος από το λουλούδι Daylily, γίνεται με μια μοναδική τεχνική εκχύλισης. Με τον τρόπο αυτό, απομονώνονται 12 δραστικά ενεργά συστατικά του φυτού, τα οποία έχουν πανίσχυρη αντιγηραντική δράση.

Η συγκεκριμένη κρέμα προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση προσώπου για την αντιμετώπιση των ρυτίδων και τη σύσφιξη της επιδερμίδας, για γυναίκες από την ηλικία των 40 ετών και άνω. Επιπλέον, οι απολαυστικές και μοναδικές υφές της κρέμας σε συνδυασμό με το αισθησιακό άρωμα της, ολοκληρώνουν το μοναδικό αυτό αποτέλεσμα.

Συνδυάζει την απαλότητα του υλάνγκ-υλάνγκ και της βανίλιας και τη θηλυκότητα του γιασεμιού. Εφαρμόστε τη Crème Merveillance το πρωί ή και το βράδυ σε τέλεια καθαρισμένο πρόσωπο και λαιμό και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.