Πως γίνεται η μέτρηση

Η μέτρηση ζαχάρου www.my-pharmacy.gr/tag/metrisi-zaxarou  είναι μια διαδικασία, η οποία μπορεί πλέον να γίνει με εντελώς ανώδυνο τρόπο χάρη στις νέας γενιάς συσκευές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Οι  μετρητές αυτού του τύπου έχουν εξελιγμένη τεχνολογία και μπορούν να δώσουν με ακρίβεια τις τιμές της γλυκόζης εύκολα και γρήγορα.

Το Abbott FreeStyle Freedom Lite Συσκευή Μέτρησης Σακχάρου, 1 τεμάχιο ανήκει σε αυτή την κατηγορία και προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Ας δούμε πως γίνεται η όλη διαδικασία μέτρησης της γλυκόζης στο αίμα:

Εισάγετε μια ταινία μέτρησης στον μετρητή. Αυτός θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Εσείς περιμένετε μέχρι να εμφανιστούν στην οθόνη του μετρητή τα σύμβολα «σταγόνας και ταινίας μέτρησης». Ο μετρητής είναι έτοιμος προκειμένου να τοποθετήσετε το δείγμα αίματος. Επιλέξτε το σημείο από όπου θα πάρετε αίμα. Αν επιλέξετε το δάκτυλο, τοποθετείτε το στυλό ανώδυνης λήψης αίματος κάθετα στην άκρη του δακτύλου και πατάτε το κουμπί απελευθέρωσης.

Φέρτε την ταινία μέτρησης FreeStyle Lite σε επαφή με το δείγμα αίματος. Τοποθετείτε το αίμα σε μία από τις δύο θέσεις που υπάρχουν. Προσέξτε να μην τοποθετήσετε αίμα και στις δύο πλευρές ταυτόχρονα. Η ταινία μέτρησης λειτουργεί ως σφουγγάρι, τραβώντας το αίμα στο εσωτερικό της ταινίας . Η μέτρηση ξεκινάει αυτόματα όταν τοποθετηθεί επαρκής ποσότητα αίματος. Αν η πρώτη σταγόνα δεν είναι αρκετή, μπορείτε μέσα σε ένα λεπτό να συμπληρώσετε αίμα στην ίδια πλευρά της ταινίας.

Όταν ξεκινάει η μέτρηση, θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα και θα εμφανιστεί στην οθόνη του μετρητή μία μικρή γραμμή που κινείται δεξιόστροφα. Η μέτρηση ολοκληρώνεται σε περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.