Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Αντωνίου

24204744_2034620103439072_2000880045_n
Η διοίκηση τον στηρίζει και με ανακοίνωση
‘Οπως αναμενόταν η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή του ΑΟΤ και με ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο Δημήτρης Μπαταγιάννης και ο Ανδρέας Μπέκιος, τονίζουν ότι στηρίζουν τον Σωτήρη Αντωνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνει για ακόμη μια φορά την απεριόριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή μας, Σωτήρη Αντωνίου. Είναι απορίας άξιο και μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο που συμβαίνει κατά κόρον στην Ελλάδα, προπονητές να κρίνονται ως πετυχημένοι η αποτυχημένοι ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.
Είμαστε πεπεισμένοι πως οι ίδιοι που πανηγύριζαν την Τετάρτη για την πρόκριση της ομάδας μας στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι οποίοι αμφισβήτησαν τους πάντες μετά το σημερινό ισόπαλο αποτέλεσμα.
Τονίζουμε για ακόμη μια φορά ότι ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου, 2017-18 θα γίνει στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία της ομάδας που δημιουργήσαμε και η οποία μερικές φορές, όντως, δεν αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο γι’ αυτό και εξετάζουμε λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν προς την θετική κατεύθυνση και σίγουρα ΔΕΝ θα είναι η απομάκρυνση του προπονητή.
Δημήτρης Μπαταγιάννης
Ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
Ανδρέας Μπέκιος
Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

Τα σχόλια είναι κλειστά.