Eλλείψεις έχουν οι φάκελοι ομάδων Football League

Δεν γίνεται να ξεκινήσουν να παίζουν χωρίς πιστοποιητικά

 

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 της Θεσσαλονίκης, έκανε το μέλος της ΕΕΑ Ηλίας Αρκούδης, ο οποίος τόνισε πως αν δεν ψηφιστεί η τροπολογία δεν θα υπάρξουν αντικαταστάτες των δικαστών που παραιτήθηκαν.

Για τη Football League:

«Η Football League ξεκινάει σε 8 εργάσιμες μέρες. Πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν γίνεται να ξεκινήσουν να παίζουν χωρίς πιστοποιητικά, θα δημιουργηθούν τεράστια θέματα. Λίγοι φάκελοι είναι πλήρεις. Στους περισσότερους φακέλους υπάρχουν αρκετές ελλείψεις. Μπορεί να είναι ασήμαντες έως πολύ σοβαρές.

Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικά και ελεγχθούν οι ομάδες μεταγενέστερα τότε τι θα γίνει; Θα μηδενιστούν στους αγώνες, που έπαιξαν όσες δεν είχαν ελλείψεις στους φακέλους; Δεν γίνεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει έλεγχος. Θα είναι σοβαρότατο πρόβλημα και το προβλέπει και ο νόμος.

Πέρυσι η Football League έβαλε τα Χανιά ενώ είχαμε αφαιρέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής. Όταν προσέφυγε κάποιος, του αφαιρέθηκαν 31 βαθμοί και βρέθηκε στη Γ’ Εθνική. Η μόνη λύση είναι μέσα στην εβδομάδα σε όποιο νομοσχέδιο ψηφίζεται, να κατατεθεί και να ψηφιστεί μια τροπολογία να λύνει τα θέματα των δικαστικών. Να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις και να βοηθήσουν να δώσουμε πιστοποιητικά. Και νωρίτερα να θέλαμε δεν μπορούσαμε. Πιθανόν ο κύριος Βασιλειάδης κάτι θα έχει συζητήσει με τους συναρμόδιους υπουργούς».