Ηττα και στον Αλμυρό για το Νεοχώρι

Ο Διγενής Νεοχωρίου γνώρισε την ήττα

 

 

Ουραγός στον 4ο όμιλο έμεινε ο  Διγενής Νεοχωρίου καθώς  γνώρισε την ήττα στον Αλμυρό με 1-0 από  τέρμα που σημείωσε ο Κυπτίου στο 44΄. Η ομάδα της Οιχαλίας έμεινε σοτν πάτο της βαθμολογίας μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής και δεν έχει ούτε βαθμό στην συγκομιδή της ενώ εξέτισε το ρεπό του Α Γύρου

Στο ματς ο ΑΛμυρος ήταν καλύερος στοα ενώ ο Διγενής ισορρόπησε στο Β ημίχρονο. Ο Κυπτίου, εκμεταλλευόμενος κεφαλιά πάσα του Φλίγκου, με προβολή, έπιασε μονοκόμματο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, γράφοντας το 1-0, στο 43ο λεπτό.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κιπτίου στο 43′. Ο αριστερός μέσος του Γ.Σ. Αλμυρού «πάτησε» περιοχή, με το Φλίγκο να του μεταβιβάζει ωραία τη μπάλα από τα αριστερά στο ύψος του πέναλτι και τον Κιπτίου να εκτελεί από κοντά τον Ζαφειρίου, γράφοντας το 1-0 υπέρ του Αλμυριώτικου συγκροτήματος.

Σκόρερ: 43′ Κιπτίου

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Αλεξανδρής, Τσιάτσιος, Κόκκας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης (65′ Καψιώτης), Σαββίδης, Κιπτίου (86′ Φαράντος), Φλίγκος, Κοντοβάς (85′ Χολέβας), Βούλγαρης (46′ Μπαρούτας).
ΔΙΓΕΝΗΣ: Ζαφείρης, Γκαγκαστάθης, Τζέλλης (63′ Γιώτας), Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μακρής, Σκόνδρας, Κατσιαμάγκας (63′ Νασιακόπουλος), Τσικρικάς, Αμπαδιωτάκης, Κολοβός.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 4ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής στον 4οόμιλο:

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Βελούχι – Οπούντιος Μαρτίνου 0-1
(78’ Τομόρι)

Θήβα – Νίκη Βόλου 1-1
(1’ Σίλβα – 90’+1 Τζιώρας)

ΓΣ Αλμυρού – Διγενής Νεοχωρίου 1-0
(43’ Κυπτίου)

Αχιλλέας Φαρσάλων – Βόλος ΝΠΣ 0-3
(3’ Μελισσόπουλος, 41’ Ηλιόπουλος, 54’ Γκαρσία)

ΑΟ Σελλάνων – Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1
(12’ πέν. Κόντος – 30’ Ντος Σάντος)

Ολυμπιακός Βόλου – Ρήγας Φεραίος 3-0
(3’ Θέος, 81’, 90’+1 Βαρούχας)

Ρεπό: Αστέρας Ιτέας

 

Η βαθμολογία του 4ου Ομίλου:

ΝΠΣ Βόλος 12

ΓΣ Αλμυρού 9

Νίκη Βόλου 7

Ολυμπιακός Βόλου 7

Αμβρυσσέας Διστόμου 7

Ρήγας Φεραίος 6

Οπούντιος Μαρτίνου 6

Θήβα 5

Αχιλλέας Φαρσάλων 3

Βελούχι 3

ΑΟ Σελλάνων 2

Αστέρας Ιτέας 1

Διγενής Νεοχωρίου 0

*Αλμυρός, Βελούχι, Διγενής και Αστέρας Ιτέας έχουν κάνει το ρεπό τους