Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός, 3-0 τον Αχαρναϊκό

3δεν χάνει την πρόκριση στην επόμενη φάση  του Κυπέλλου

Ο Αχαρναϊκός τυπικά γηπεδούχος στη Νίκαια. Έγινε εκεί το ματς, αφού το γήπεδο του Μενιδίου δεν πήρε άδεια για να γίνει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Όπως εύκολα μπορείτε να φανταστείτε, οι φίλοι των Πειραιωτών έδωσαν “ερυθρόλευκο” χρώμα στο παιχνίδι. Κυρίαρχοι και στο τερέν οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Λεμονή, επικράτησαν 3-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός δεν χάνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μετά και τη νίκη που είχε σημειώσει με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί να προκύψει τριπλή ισοβαθμία, αλλά είναι σχεδόν ανέφικτο να μείνει έξω. Οι “πράσινοι” του Πέτρου Δημητρίου, από την άλλη, έμειναν χωρίς βαθμό στον 5ο όμιλο, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον ΑΟΧ-Κισσαμικό.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Λαμπίρης, Μεγαλοοικονόμου, Μπεκατώρος, Μεντής (63′ Καρδάσης), Αφράτης, Αρώνης (77′ Κυριαζόπουλος), Παπασάββας, Μηλιώτης, Τσεβάς (88′ Παπαθανασίου), Χαραλαμπόπουλος, Πάσχος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μίλιτς, Ζιλέ (46′ Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης, Μαρίν, Μάρτινς, Καρσελά (78′ Βρουσάι), Τζούρτζεβιτς (60′ Εμενίκε).

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ (5ος)

1. Ολυμπιακός 6 (5-1)

2. ΑΟΧ-Κισσαμικός 3 (1-0)

3. Αχαρναϊκός 0 (0-4)

4. Αστέρας Τρίπολης 0 (1-2)

* Για τη 2η αγωνιστική, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΑΟΧ-Κισσαμικό την Πέμπτη (26/10), στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.