Ο Παναθηναϊκός στο 92′ νίκησε την Καρδίτσα

επικράτησε 2-1 στην Καρδίτσα με ανατροπή και προκρίθηκεΤο Τριφύλλι επικράτησε 2-1 στην Καρδίτσα με ανατροπή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

 

Καλύτερη η Αναγέννηση το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα κατάφερε να καρποφορήσει την υπεροχή της αυτή με το τέρμα του Πλαβούκου στο 14′ και έπειτα από προσπάθεια του Σουντουρά. Στις αρχές του β’ μέρους ήρθε το 1-1 με τον Μουνιέ να πιάνει κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νικώντας τον Γκέκα. Το υπόλοιπο του αγώνα κύλησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως δημιουργία σημαντικών ευκαιριών. Ωστόσο μια αδράνεια της άμυνας της Αναγέννησης έφερε το 1-2 στο 92′ για τους “πράσινους” με το γκολ του Μολίνς.

Αναγέννηση Καρδίτσας:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης (71′ Μασούρας), Πλαβούκος (56′ Χατζάρας), Τζέκος (84′ Κονέ), Ποζατζίδης.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης (79′ Μπουζούκης), Μουνιέ, Καμπέσας, Αυλωνίτης, Σιλά, Χατζηγιοβάννης (59 Λουντ), Ευαγγέλου, Πίσπας (69′ Μολίνς).