Οριστικά νοκ άουτ ο Δώνης

dwnisΟ Τάσος Δώνης χάνει οριστικά τα δυο παιχνίδια

Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη, τον οποίον υπολόγιζε πολύ ο Μίχαελ Σκίμπε για τα ματς με Κύπρο και Γιβραλτάρ, όμως τραυματίστηκε και οι εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα στο ισχίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για θλάση μέσου γλουτιαίου μυός.

Οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν σήμερα (5/10), από την Εθνική μίλησαν και με την ομάδα του, την Στουτγκάρδη και τελικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός τίθεται οριστικά νοκ άουτ από τα δυο τελευταία ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο Δώνης αντιμετώπιζε ενοχλήσεις και στη Γερμανία, όμως άπαντες έκαναν λόγο κούραση, αλλά το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο, όπως φάνηκε και στη μαγνητική τομογραφία που έκανε χθες το βράδυ (5/10).

Πάντως, κατόπιν επικοινωνίας με τον σύλλογό του και προσωπικής επιθυμίας του, ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην Κύπρο, θέλοντας να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του σε αυτή την κρίσιμη μάχη της γαλανόλευκης.

Μένει να δούμε αν ο Σκίμπε καλέσει άλλον παίκτη, αλλά φαντάζει εξαιρετικά απίθανο και λογικά το πρωί της Παρασκευής (11:00) θα ταξιδέψει για Κύπρο με τους υπόλοιπους 23 που έχει στην διάθεσή του.