Με απόλυτο τα Μετέωρα στην κορυφή

met-pyrget311017_15Εκαναν το έξι στα έξι και με ρεπό

 

Τα Μετέωρα νίκησαν 3-0 τον Πυργετό πριν από λίγη ώρα στο γήπεδο της Διάβας σε παιγνίδι που έγινε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τα Μετέωρα έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να επιβληθούν του αντιπάλου τους, έκαναν το 6 στα 6 και έχουν κάνει ήδη το ρεπό τους και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Πυργετός ήταν αγωνιστικός και μαχητικός, αλλά υστερούσε σε ποιότητα και δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Τα Μετέωρα έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στην αρχή και στην συνέχεια σε μία ανύποπτη στιγμή άνοιξαν το σκορ όταν ο Μόκας έκανε τη σέντρα από πλάγια στο 24’ και ο Χριστοδουλόπουλος στο δεύτερο δοκάρι την προώθησε στα δίχτυα. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Πυργετός είχε απειλήσει με τον Φασούλα, αλλά ο Λαφαζάνης είχε καταφέρει να αποκρούσει σε κόρνερ.

Έτσι, το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος τα Μετέωρα ήταν καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και γρήγορα εξασφάλισαν την νίκη. Στο 59’ ο Νταλούκας με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 63’ ο Μόκας κέρδισε πέναλτι από τον Μπουλογεώργο ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγέρος και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 αφού από εκεί και πέρα δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο.tameteroa gr