Αντωνίου : “Δεν είναι αυτή η εικόνα της ομάδας μας”

20171030_171949_resizedΔιαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής

Απογοήτευσε ο ΑΟΤ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού έχασε χωρίς να δώσει μάχη στην κόντρα με  την Παναχαϊκή και το κλίμα βάρυνε στα αποδυτήρια μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι,  ο Σωτήρης Αντωνίου δεν έκρυψε κι αυτός την απογοήτευση τους για το αποτέλεσμα,  αλλά και για την εικόνα που έβγαλε η ομάδα στο (εξαιρετικό  ) γήπεδο της Αγυιάς , όπου είναι και η έδρας της Παναχαϊκής.

Ο τεχνικός των Τρικάλων εστίασε κυρίως τις δηλώσεις του στην διαχείριση που έγινε από τους παίκτες μετά το 1-0 και τόνισε χαρακτηριστικά πως :  «μετά το 1-0 και μέχρι το  τέλος του αγώνα, δεν είχαμε σωστές αντιδράσεις.

Μιλώντας για το παιχνίδι ο κ Αντωνίου ανέφερε πως …« η νίκη της  Παναχαϊκής ήταν δίκαια, πετυχε δύο γκολ,  ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να δείξουμε αυτά που ξέρουμε και μπρουμε. Η Παναχαϊκή μπήκε καλύτερα χωρίς, όμως να κάνει την κλασική ευκαιρία. Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ισορροπήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε.Μετά το 1-0 δεν αντιδράσαμε καθόλου σωστά μέχρι και το τέλος του αγώνα. Τωρα είμαστε υποχρεωμένοι να ανασυνταχθούμε για τη συνέχεια το πρωτάθλημα μόλις άρχισε  . Η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που φάνηκε σήμερα μέσα στο γήπεδο, θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε στις επόμενες αναμετρήσεις».

Επίσης ερωτηθείς για τους στόχους ανέφερε για μία ακόμη φορά πως «στόχος του ΑΟΤ στη φετινή σεζόν,  θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά , δεν είναι ο πρωταθλητισμός, Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα ,να παίζει καλό ποδόσφαιρο,  να είναι ποιοτική να κερδίζει.  Αλλά δυστυχώς αυτό που δείξαμε σήμερα απέχει πολύ απ αυτό που θέλουμε να δείξουμε».