Τα Asics GEL-Quantum κάνουν τη διαφορά

Τα γυναικεία παπούτσια για τρέξιμο θεωρούνται ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις περισσότερες γυναίκες. Τα νέας γενιάς μοντέλα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, καλύτερο κράτημα, μείωση κραδασμών και αυξημένη αντοχή στις αθλήτριες και στις δρομείς. Έτσι, προτιμώνται από τις περισσότερες καταναλώτριες, που έχουν προσθέσει τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους.

Τα Asics GEL-Quantum 180 2 διατίθενται στο εμπόριο σε τρία διαφορετικά χρώματα (Midgrey, Pink Glow, Carbon). Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει αντικραδασμικό σύστημα Asics Gel 180o, που περιορίζει τους κραδασμούς κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης. Η Solyte ενδιάμεση σόλα δεν αλλοιώνεται στην πάροδο του χρόνου, προσφέροντας μία μαλακή πλατφόρμα για το πέλμα των αθλητριών.

Η άνευ ραφών κατασκευή προστατεύει το πόδι από ερεθισμούς που δημιουργούνται από τις συμβατικές ραφές. Η τεχνολογία Asics-Gel τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος του παπουτσιού λειτουργεί υποδειγματικά, αφού αποσβένει αποτελεσματικά τους κραδασμούς καθ’ όλες τις μεταβάσεις του ποδιού. Η εξωτερική σόλα αποτελείται από συμπαγές, ειδικά επεξεργασμένο καουτσούκ για να παρέχει ενισχυμένη αντοχή και πρόσφυση.

Η τεχνολογία ComfortDry, είναι ένα μοναδικό σύστημα πάτου με αντιμικροβιακές ιδιότητες, ο οποίος παίρνει το σχήμα του ποδιού σε κάθε εφαρμογή και εξασφαλίζει ένα στεγνό, δροσερό και ανατομικό περιβάλλον. Επιπλέον, η τεχνολογία Guidance Trusstic στο μέσο του παπουτσιού αναλαμβάνει τον ρόλο του να συνδέει το μπροστινό σημείο του ποδιού με το πίσω, χαρίζοντας βελτίωση της αποτελεσματικότητας της βάδισης και παρέχοντας παράλληλα δομική ακεραιότητα.