Νίκη με 0-2 στην Αμαλιάδα

DSCF0536

Σε ένα μάλλον …αχρείαστο φιλικό.
Ο ΑΟΤ έκανε ταξίδι μέχρι την Αμαλιάδα για να παίξει φιλικό με τον τοπικό Αστέρα ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας στην οποία «κάνει κουμάντο»  ο …διαβόητος μάνατζερ  Βαγγέλης Αγγελής που «παίζει από φέτος σε δύο ταμπλό»,  αφού κατέχει και νευραλγικό πόστο και στο επιτελείο  της ΠΑΕ Τρίκαλα. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 0-2 χάρη στα γκολ Τσίπρα και Ζγκουρι με τον Σωτήρη Αντωνίου να βγάζει κάποια συμπεράσματα.

Oi γηπεδούχοι φάνηκαν απειλητικοί μόνο σε μία φάση του α ημιχρόνου και αυτή μάλιστα βγήκε στο  20΄  όταν ο Μαραουκάκης (μετά από κάθετη μπαλιά του Μπαρμπαρούση ) βγήκε σε θέση βολής αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον  Αποστολίδη που απέκρουσε.

Στη συνέχεια οι  παίκτες του Αντωνίου επιτάχυναν , και δεν άργησαν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα…προηγήθηκαν στο 22′ όταν ο Τζόκιτς τροφοδότησε τον Τσίπρα και εκείνος με σουτ σημείωσε το δεύτερο διαδοχικό τέρμα του με τη φανέλα του ΑΟΤ. Τέσσερα λεπτά μετά απείλησαν οι Τεγούσης, Σιαλμάς, ενώ ο γκολκίπερ Καβουσάκης έσωσε την εστία του στο 38′ σε εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς.

Ο Τόμιτς στο 49′ δεν κατάφερε να βρει στόχο με σουτ και 10 λεπτά μετά ο Μπουρντουζάν απείλησε την εστία του ΑΟΤ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 60′, όταν από σέντρα του Γροντή ο Ζγκούρι με κεφαλιά αστόχησε. Ωστόσο, επτά λεπτά μετά από ωραία ενέργεια του Τσίπρα και σέντρα ο Ζγκούρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Ο Ζγκούρι ήταν πρωταγωνιστής και στο 77′ ΄ όμως  δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων ενώ από τις υπόλοιπες φάσεις της αναμέτρησης  ξεχωρίζουν..Το μπάσιμο του τεγούση  στο 26’ όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Σιαλμάς έκανε το σουτ με τον Καβουσάκη να απομακρύνει
Ακόμη…επικίνδυνη κατάσταση για τα καρέ του ΑΟΤ δημιουργήθηκε και στο 88’ από  Φάουλ του Κυριάκου από πλάγια , που  έδιωξε με τις γροθιές ο Αθανασόπουλος. Ο Αστέρας Αμαλιάδας είχε και την τελευταία  καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Κέρι όμως δεν μπόρεσε να  σκοράρει αφού ο πρώην άσος του ΑΟΤ αστόχησε στην τελική του προσπάθεια.. ΄Από τα παραλειπόμενα του αγώνα αξίζει  να  σημειωθεί πως την Κυριακή   ο  τεχνικός των «κυανέρυθρων» Σωτήρης Αντωνίου είχε γενέθλια  κλείνοντας τα 42 χρόνια και με την ευκαιρία αυτή τα μέλη της αποστολής του επεφύλαξαν έκπληξη με την παρουσία τούρτας που κόπηκε πριν τον αγώνα.
Επόμενο φιλικό για τον ΑΟ Τρίκαλα… θα είναι την Τετάρτη στη Βέροια

Το φιλμ του αγώνα
12΄Κόρνερ του Τεγούση κεφαλιά του Κοτσώνη η μπάλα πέρασε άουτ
20΄Κάθετη μπαλιά του Μπαρμπαρούση για τον Μαρουκάκη αυτός έκανε το σουτ και ο Αποστολίδης απέκρουσε
22΄Ο Τζόκιτς πέρασε ωραία για τον Τσίπρα ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0
26΄Ο Τεγούσης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε και ο Σιαλμάς έκανε το σουτ με τον Καβουσάκη να απομακρύνει
34΄Σέντρα του Τόμιτς κεφαλιά του Τσίπρα άουτ
38΄Εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς έβγαλε στην γωνία του ο Καβουσάκης
45+1 Ο Τόρες για τον Κέρι που έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Αποστολίδη
46΄Ο Αναστασόπουλος για τον Ζγκούρι ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ
49΄Ο Αναστασόπουλος για τον Τόμιτς δυνατό σουτ του Σέρβου μεσοεπιθετικού με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ
59΄Σέντρα του Μπουζούρα ο Μπουρτουσιάν με την πλάτη έβγαλε την μπάλα άουτ
60΄Σέντρα του Γροντή κεφαλιά του Ζγκούρι λίγο άουτ
67΄Ωραία ατομική ενέργεια του Τσίπρα και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Ζγκούρι με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2
77΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ με τον Ζγκούρι να φεύγει στην περιοχή του Αστέρα, έκανε το σουτ και ο Καβουσάκης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια
88′ Φάουλ του Κυριάκου από πλάγια θέση έδιωξε με τις γροθιές ο Αθανασόπουλος.

Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Κασάπης, Μπανούσης, Παγώνης (46΄Μπουζούρας), Αρβανίτης, Ρόβας (64΄Κασνέτσι), Μπουτσικάκης (50΄Παπαδόπουλος), Τόρες (46΄Σταθάτος), Κέρι (46΄Κυριάκος), Μπαρμπαρούσης (50΄Αγκίμ), Μαρουκάκης (46΄Μπουρτουσιάν)
ΑΟ Τρίκαλα: Αποστολίδης (46΄Αθανασόπουλος), Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Τόμιτς (60΄Μυρσινιάς), Τζόκιτς (60΄Ντιατά), Τεγούσης (78΄Ζήσης), Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος (82΄Κατσαντώνης), Γροντής (72΄Μανώλης), Τσίπρας (82΄Παρθένης), Σιαλμάς (46 Ζγκούρι)