Μπάχαλο με τις θέσεις και την έναρξη της Football League

Χάθηκε η μπάλα με θέσεις και έναρξη  της κατηγορίας

 

Μετά από πολλά επεισόδια, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τελικά χθες ότι θα γίνει κανονικά ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την ΑΕ Καραϊσκάκης, που ήταν δύο από τις τέσσερις δευτεραθλήτριες της περσινής Γ’ Εθνικής, ώστε να καλυφθεί η 18η θέση. Με τη διάλυση του Ηρακλή όμως αδειάζει και η 17η θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ζήτημα λύθηκε και οι δύο ομάδες θα συμπληρώσουν το παζλ της κατηγορίας για το νέο πρωτάθλημα.

Μπορεί ο Ιωνικός να έχει αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της ανόδου, η Χαλκίδα όμως παραμένει στα… όπλα κι έχει ήδη αποφασίσει να προσφύγει στα αρμόδια όργανα (αν δεν το έχει ήδη κάνει).

Ολα αυτά τη στιγμή που υπάρχει η φημολογία ότι ενδέχεται να ανοίξει και 3η θέση στη Football League, μετά τον έλεγχο της ΕΕΑ, κάτι που πιθανώς να ανοίξει τον δρόμο για την άνοδο και των τριών ομάδων (Δόξα, ΑΕ Καραϊσκάκη, Χαλκίδα). Τη δεδομένη στιγμή πάντως κανείς αρμόδιος δεν είναι σε θέση να απαντήσει με σιγουριά για το τι μέλλει γενέσθαι στην κατηγορία, με τις εξελίξεις να αναμένονται εντός των προσεχών 24ωρων.