Φορέστε το βραχιόλι και ησυχάστε

Τα τσιμπήματα www.my-pharmacy.gr/tsimpimata/ από κουνούπια, σκνίπες και άλλα έντομα αποτελούν για όλες τις ηλικιακές ομάδες ένα σημαντικό πρόβλημα. Στις μέρες μας η αντιμετώπισή του μπορεί να γίνει με αρκετούς τρόπους. Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα νέας γενιάς έχουν κερδίσει το στοίχημα με το καταναλωτικό κοινό, προστατεύοντας μικρούς και μεγάλους από τις ενοχλητικές επιθέσεις και τα τσιμπήματα των εντόμων και των κουνουπιών.

Το Mosquito Shield Silicone Bracelet ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Το συγκεκριμένο βραχιόλι μπορεί να φορεθεί στον καρπό, το μπράτσο, το πόδι και τον αστράγαλο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να το βάλει κάποιος και στους βραχίονες ή τα πόδια των επίπλων, ώστε να το έχει διαρκώς πάνω του ή δίπλα του.

Αποτελείται σε ποσοστό 78% από σιλικόνη, ενώ το ενεργό του συστατικό είναι το Citriodiol που εμπεριέχεται σε ποσοστό 22%. Έχει βάρος μόλις επτά γραμμάρια και κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα για να ικανοποιεί και αισθητικά τις προτιμήσεις ανδρών και γυναικών. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ενάντια στα κουνούπια και τις σκνίπες, αλλά και τα υπόλοιπα έντομα.

Η διάρκεια δράσης του μετά το άνοιγμα της συσκευασίας είναι έως 200 ώρες. Για όσους θέλουν να παρατείνουν το χρονικό όριο της δράσης του, θα πρέπει να το τοποθετούν στην επανασφραγιζόμενη συσκευασία του, κάθε φορά που το αφαιρούν από πάνω τους. Θα πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια και το στόμα. Δεν πρέπει να τοποθετείται πάνω σε παιδιά που είναι μικρότερα των δύο ετών.