Απωθήστε τα κουνούπια

Τα αντικουνουπικά www.my-pharmacy.gr/antikounoupika/ σκευάσματα είναι απαραίτητα για μικρούς και μεγάλους, ειδικά τη χρονική περίοδο από την αρχή της άνοιξης μέχρι και το τέλος του φθινοπώρου, όταν σημειώνονται συνήθως οι περισσότερες επιθέσεις των κουνουπιών και των άλλων εντόμων.

Το Pharmasept SOS Insect Lotion Απωθητικό Σπρέι για Κουνούπια & Σκνίπες διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία των 100ml. Περιέχει αποτελεσματική σύνθεση, ώστε να παρέχει προστασία η οποία διαρκεί έως και έξι ώρες.

Το απωθητικό σπρέι για κουνούπια και σκνίπες (συμπεριλαμβανομένου και του κουνουπιού τίγρης) έχει λάβει τη σχετική έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. H αποτελεσματική του σύνθεση περιέχει 8% IR 3535, μία γνωστή ουσία, που είναι αποτελεσματική στη απώθηση των κουνουπιών και των σκνιπών. Μία εφαρμογή ημερησίως είναι αρκετή για να προστατεύει την επιδερμίδα μικρών και μεγάλων από τις επιθέσεις των κουνουπιών.

Περιέχει ενεργά συστατικά όπως η σιτρονέλα, ο ευκάλυπτος, η λεβάντα και το Tea Tree oil. Τα συγκεκριμένα φυσικά αιθέρια έλαια διακρίνονται για τις εντομοαπωθητικές τους ιδιότητες. Περιέχει ακόμα αλόε βέρα, αλλαντοΐνη και προβιταμίνη Β5, συστατικά που ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα, χαρίζοντας του απαλότητα.

Είναι προϊόν κατάλληλο για ενήλικες αλλά και παιδιά από δύο ετών και άνω. Εφαρμόστε στα ακάλυπτα σημεία του σώματος και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο, αλλά πρώτα στις παλάμες των χεριών σας και έπειτα απλώστε προσεχτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια, τη μύτη και το στόμα.