Πως θα αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε

Τα αντηλιακά μαυρίσματος https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaka-maurismatos αποτελούν για όλους τους καταναλωτές ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι η εποχή που όλοι θέλουν να προστατέψουν την επιδερμίδα τους από τις ακτίνες του ήλιου, αλλά παράλληλα επιθυμούν να αποκτήσουν και ένα έντονο σκούρο χρώμα.

Στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι, ειδικά οι γυναίκες, έχουν ως πρώτο στόχο κάθε καλοκαίρι να αποκτήσουν το τέλειο μαύρισμα. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις, καταλήγουν εκτός από το φημισμένο μπρονζέ χρώμα, να έχουν και εγκαύματα, ταλαιπωρία και μακροχρόνια ζημιά για την επιδερμίδα τους.

Το πρώτο επιτυχημένο αντηλιακό φτιάχτηκε το 1938 από το χημικό και ορειβάτη Φραντζ Γκρέιτερ και ονομαζόταν Gletscher Crème (που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει κρέμα του πάγου), για να γίνει το βασικό συστατικό της εταιρείας «Piz Buin». Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι μεγαλύτερη, όπως και η επιστημονική πρόοδος.

Στην εποχή μας, η καθημερινή χρήση αντηλιακής κρέμας ακόμα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Για να τα καταφέρετε να αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε χωρίς προβλήματα υγείας, θα πρέπει να γνωρίζετε μία σειρά από βασικές πληροφορίες.

Πρώτα, θα πρέπει να μάθετε το φωτότυπό σας, που δηλώνει την ευαισθησία που έχει το δέρμα σας στον ήλιο. Ανάλογα με το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών που έχουμε, όλοι μας ανήκουμε σε κάποιο φωτότυπο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τύπο της επιδερμίδας.