Προστασία και γρήγορο και ασφαλές μαύρισμα

Το αντηλιακό σπρει www.mamacorner.gr/cat/antiliako-sprei που κυκλοφορεί στις μέρες μας στο εμπόριο, είναι προηγμένης τεχνολογίας σκεύασμα, το οποίο βασίζεται στα φυσικά συστατικά που περιέχει. Ο συνδυασμός τους προσδίδει μια σειρά από ευεργετικές ιδιότητες στην ανθρώπινη επιδερμίδα.

Το SwissCare Suncare Bronzing Beauty UV Defense Oil Spray Αντηλιακό Λάδι σε Σπρέι SPF 30, 150 ml είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο επιταχύνει φυσικά το μαύρισμα και ταυτόχρονα προστατεύει το DNA των κυττάρων από την επιβλαβή υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος.

Το συγκεκριμένο αντηλιακό σπρέι βοηθάει στην απόκτηση ενός γρήγορου, ασφαλούς και ορατά λαμπερού χρυσαφένιου μαυρίσματος, το οποίο έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Παράλληλα, παρέχει υψηλή επιπέδου προστασία και ενυδάτωση.

Τα συνηθισμένα λάδια μαυρίσματος μπορεί να προσφέρουν υπέροχο μαύρισμα, μα μικρή έως καθόλου προστασία. Το συγκεκριμένο σκεύασμα έχει προηγμένη τεχνολογία για θεαματικό αποτέλεσμα. Η καινοτόμος σύνθεση του περιέχει τα ισχυρά πατενταρισμένα συστατικά Αντιλευκίνη 6, Βιταμίνη Ε, Σκουαλένιο, Κράμβη Θαλασσινή και Συνένζυμο Q10.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία συνδυάζουν τις δυνάμεις της φύσης, για να προσφέρουν κλινικά προηγμένη τεχνολογία, για την απόλυτη ενεργοποίηση του μαυρίσματος. Επιπλέον, παρέχουν μοναδική αντηλιακή προστασία από την ακτινοβολία UVA και UVB. Χάρη στη μη λιπαρή του υφή απλώνεται εύκολα, χωρίς να κολλάει στο δέρμα. Επιπλέον, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και λευκά κατάλοιπα.

Πρόκειται για ένα δερματολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό σκεύασμα, το οποίο δεν προκαλεί ερεθισμούς και άλλες παρενέργειες.