Ντάμπιτς: “Αξέχαστα όσα έζησα στα Τρίκαλα”

19990602_2021234564774133_486157966381888512_n

Ένας φίλος απο τα παλιά ήρθε σήμερα στα μέρη μας.

Οι παλιότεροι τον θυμούνται σίγουρα.  Ο Μίλος Ντάμπιτς “κεντούσε” στην δεξιά επιθετική πτέρυγα του ΑΟΤ την διετία 1996-98 και μαζί με τους Μιρίλοβιτς, Στοϊνοβιτς έκαναν απίθανα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ο Σέρβος που μετά απο 12ετή περιπλάνηση στα ελληνικά γήπεδα (έπαιξε και Α’ Εθνική με τον Αθηναϊκό) επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κραγκούγεβατς της Σερβίαςόπου και προπονεί ομάδες, κυρίως υποδομών.

Με τα Τρίκαλα πάντως διατηρεί δεσμούς καθώς την κόρη του βάφτισε το τότε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Γιώργος Πολυμερόπουλος ο οποίος και τον φιλοξενεί αυτές τις μέρες.

Ο Μίλος Ντάμπιτς βρέθηκε στο στούντιο του FM 100 Ράδιο Ζυγός και είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα παλιά μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργόπουλο στην αθλητική εκπομπή “Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει”.

“Η αλήθεια είναι ότι τα Τρίκαλα δεν τα ξεχνώ. Πέρασα υπέροχα εδώ, ο κόσμος με αγάπησε και έκανε φιλίες που αντέχουν στον χρόνο” είπε χαρακτηριστικά.

Για το αγωνιστικό του πέρασμα σημείωσε: “Δεν ξέρω, θα το κρίνουν άλλοι. Είχαμε όμως πολύ καλή ομάδα με Μιρίλοβιτς, Στοίνοβιτς, Ιορδανίδη, Κυζιρίδη, Τσιούκα, Πράπα και άλλα παιδιά που δεν τα θυμάμαι αυτή τη στιγμή όλα. Και φυσικά είχαμε προπονητή τον Ζόραν Μπάμποβιτς ο οποίος ήταν και η αιτία που άφησα την Α’ Εθνική και ήρθα στον ΑΟΤ”.

Ο Μίλος Ντάμπιτς ανέφερε ότι παρακολουθεί την πορεία του ΑΟΤ: “Όσο μπορώ ενημερώνομαι. Είδα ότι η ομάδα έκανε πέρυσι έναν φοβερό δεύτερο γύρο και πιστεύω ότι θα έπρεπε να κρατηθεί ο κορμός για να προσπαθήσει και πάλι για την άνοδο την νέα σεζόν. Είναι καλό επίσης που ο κόσμος συνεχίζει και πηγαίνει στο γήπεδο”.

Τέλος ο Ντάμπιτς αναφέρθηκε και στον τότε πρόεδρο, τον Σάκη Καρατζούνη: “Γνωρίζω ότι περνάει κάποιες περιπέτειες αυτήν την περίοδο. Σε εμένα όμως στάθηκε σαν κύριος. Κάναμε Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί, μας είχε σαν οικογένεια. Ελπίζω να ξεπεράσει σύντομα τα προβλήματα του” είπε χαρακτηριστικά.