Αντηλιακή κρέμα ημέρας

Η αντηλιακή κρέμα https://www.parapharmacie.gr/cat/antiliaki-krema είναι ένα από τα αγαπημένα καλλυντικά των γυναικών, αφού τη χρησιμοποιούν συνεχώς κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι, αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η Froika Moist Cream UV Day Cream με δείκτη προστασίας SPF20 διατίθεται στην αγορά σε συσκευασία των 50ml. Η σειρά FROΪKA HYALURONIC MOIST έχει σχεδιαστεί για την καθημερινή ενυδάτωση, εξυγίανση και φροντίδα του δέρματος. Αξιοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία των φυτικών βλαστοκυττάρων, σε συνδυασμό με την ευεργετική δράση των ενυδατικών μορίων και του υαλουρονικού οξέος.

Είναι μία κρέμα ημέρας με αντηλιακή προστασία από UVA και UVΒ ακτινοβολία που, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε τύπο δέρματος και κυρίως εφαρμόζεται τις πρωινές ώρες προ της έκθεσης στον ήλιο. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα βοηθούν στην ζωτικότητα και στην επιβίωση των βλαστοκυττάρων του δέρματος. Διαθέτουν μηχανισμούς όρμησης και βελτιώνουν σημαντικά την άμυνά του δέρματος απέναντι στις δερματικές βλάβες.

Προστατεύουν το δέρμα από τη γήρανση και από βλαπτικούς παράγοντες (ατμοσφαιρική ρύπανση, κάπνισμα, στρες). Επαναφέρουν στην επιδερμίδα τη χαμένη φρεσκάδα και την νεανικότητα, ενώ παράλληλα απομακρύνουν τα σημάδια κόπωσης. Διαθέτουν πολλαπλή δράση (αντιτοξική, αντιοξειδωτική και κατά των αντιδράσεων γλυκοζυλίωσης).

Απλώστε σε όλη την επιφάνεια του προσώπου ομοιόμορφα την κρέμα, στο λαιμό και στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Εφαρμόστε την κρέμα μία έως τρεις φορές ημερησίως (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) ανάλογα με την ανάγκη του δέρματός σας ή όταν νιώθετε την επιδερμίδα σας κουρασμένη ή αφυδατωμένη. Φροντίστε το δέρμα σας να είναι στεγνό και καθαρό.