Survivor: Δεύτερη ελληνοτουρκική μάχη με πρωταγωνιστή τον Ντάνο

diarroi-survivor-maxi-thriler-apopse-me-nikitria-tin.w_lΟ Σκιαθίτης λαχτάρησε τους Τούρκους με τις επιδόσεις του

 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, οι Τούρκοι παίκτες κατάφεραν να πάρουν από την αρχή προβάδισμα απέναντι στην ελληνική ομάδα. Παρόλο που οι Έλληνες κατάφεραν να πάρουν νίκες μειώνοντας τη διαφορά τους, δεν κατάφεραν ωστόσο να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Η πρώτη αναμέτρηση έληξε με ήττα της ελληνικής ομάδας και το σκορ στα 7-10 υπέρ των Τούρκων.

Ομως σήμερα ο αγώνας συνεχίζεται…

Σύμφωνα με τη διαρροή που μόλις κυκλοφόρησε σήμερα η νικήτρια ομάδα θα είναι η Ελλάδα με νίκη στο νήμα στο αγώνισμα εναντίον των Τούρκων με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να κλείσουν με ισοπαλία 1-1 και να οδηγηθούν σε παράταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μέχρι τώρα διαρροές, οι Ελληνες θα πάρουν την εκδίκησή τους από τους Τούρκους αν και στο νήμα.

Το τι θα γίνει στη συνέχεια, θα το δούμε επί της οθόνης.

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους Τούρκους και τους Έλληνες στην ελληνοτουρκική μονομαχία του Survivor βρήκε νικητές τους γείτονες με 10-7. Αποτέλεσμα απόλυτα λογικό, καθώς οι παίκτες των Τούρκων είναι πολύ πιο γρήγοροι και αθλητικοί από τους δικούς μας και η συγκεκριμένη δοκιμασία τους ευνοούσε. Στο σημερινό παιχνίδι, που θα στηριχτεί κυρίως στη δύναμη, τα…κόζα αλλάζουν. Ο Αγγελόπουλος, λίγο μετά το τέλος του πρώτου ματς, μιλώντας στους συμπαίκτες του έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης, κάνοντας λόγο για ρεβάνς που θα πάρουν σίγουρα στο σημερινό ματς. Και έτσι έγινε…

Ο ίδιος μετά την εντυπωσιακή χθεσινή του εμφάνιση και το 3/3 και στο σημερινό ματς κάνει πράγματα και θάματα, απέναντι στα θηρία των Τούρκων, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τύπος που δεν τον πιάνει το μάτι σου, είναι τόσο δυνατός.

Και αυτό γιατί όλοι οι αντίπαλοι του Αγγελόπουλου είναι πιο ψηλοί, πιο δυνατοί και πιο γεροδεμένοι και δείχνουν (πριν το ματς) να έχουν το προβάδισμα.

Παρόλα αυτά ο κορυφαίος παίκτης της ελληνικής ομάδας κατορθώνει να τους αφήσει και πάλι με το στόμα ανοιχτό, χαρίζοντας τη νίκη στην ελληνική ομάδα. Αν χθες έγινε πάρτι στο Twitter, φανταστείτε τι έχει να γίνει σήμερα (που παίζει και ο Σπαλιάρας). Δείτε τα κορυφαία memes και tweets για τη χθεσινή αναμέτρηση στο Survivor. Όσο για την ατάκα της βραδιάς; Το «Spaliaras, the Greek Casanova» έγραψε πραγματικά τηλεοπτική ιστορία.

Απολαύστε τα καλύτερα της βραδιάς…

Το πήρε μόνος του: Ο παίκτης που έκανε μυθική εμφάνιση στο δεύτερο ματς με τους Τούρκους (Pics)

Σπαλιάρα

Οι 4.000 του Σπαλιάρα πρώτο θέμα στο τουρκικό Twitter – Η απίστευτη ατάκα Ελληνίδας (Pic)

Κάθετος ο ιατροδικαστής: «Ο Κρις Κορνέλ αυτοκτόνησε»

ηλικίες

Αυτές είναι οι πραγματικές ηλικίες των παικτών του Survivor

Με γάζα στο μάτι ο Σάκης Τανιμανίδης – Το ατύχημα που τον έστειλε στο νοσοκομείο (Vid)