Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5

Πρωταθλητής και με τη… βούλα ο Ολυμπιακός, αρχίζουν τα playoffs.

 

Οι τρεις ομάδες που ψήφισαν κατά είναι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ και η Κέρκυρα, ενώ τα playoffs του πρωταθλήματος, στα οποία συμμετέχουν οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος, αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, ίσως και την ερχόμενη Κυριακή (14/5). Αμέσως μετά το Δ.Σ. της Λίγκας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα playoffs.

Παρόντες από τον Ολυμπιακό είναι οι οι Γιάννης Βρέντζος, Τάκης Αγραβιώτης και Αργύρης Λίβας, από τον ΠΑΟΚ οι Μάκης Γκαγκάτσης και Λάμπρος Μπίρδας, από τον Παναθηναϊκό οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης, Χρήστος Παναγόπουλος και Αθηνά Μπαλωμένου, από την ΑΕΚ οι Μηνάς Λυσάνδρου και Πέτρος Καϊμακάμης, από τον Πανιώνιο ο Χρήστος Δάρας, από την ΑΕΛ ο Αλέξης Κούγιας, από τον Ηρακλή ο Σπύρος Παπαθανασάκης και από τον Παναιτωλικό ο Μάκης Μπελεβώνης.

 

O ΠΑΟΚ ήταν από τις ομάδες που ήταν αρνητική, και θέλησε να θέσει υποσημείωση σε περίπτωση που ανοίξει δικαστική υπόθεση, κάτι που δεν έγινε.

“Εμείς θέλουμε δικαιοσύνη και ισονομία, άρα δίωξη και δίκαιη τιμωρία του Ολυμπιακού. Εφόσον από αυτή τη διαδικασία ο ΠΑΟΚ βρεθεί στην πρώτη θέση, δεν θα παραλάβουμε πρωτάθλημα, το τρόπαιο θα μείνει στον συνεταιρισμό και τα οικονομικά οφέλη (από τηλεοπτικά, συμμετοχή στα προκριματικα του Champions League) θα επιστραφούν στη λίγκα.

Πρωτάθλημα εμείς στα χαρτιά δεν θέλουμε, άλλοι έχουν πανηγυρίσει πρωταθλήματα βίας και νοθείας”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάκης Γκαγκάτσης που τοποθετήθηκε στο συμβούλιο και συνέχισε: “Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχουν δίκαιες και σκληρές τιμωρίες για τον Ολυμπιακό”.