Αντηλιακή κρέμα πολύ υψηλής προστασίας

Τα παιδικά αντηλιακά είναι ένα απαραίτητο αντικείμενο που οφείλουν όλοι οι γονείς να έχουν μαζί τους, όταν επισκέπτονται μία παραλία με τα παιδιά τους ή βγαίνουν για βόλτα σε κάποιο εξωτερικό χώρο, ενώ επικρατεί ηλιοφάνεια.

Το Pharmasept Tol Velvet Protective Sun Cream SPF50+ 150ml είναι μία απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου και σώματος, που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες. Έτσι, καθίσταται ιδανική τόσο για βρέφη, όσο και για μικρά παιδιά.

Στη σύνθεσή της συναντάμε ευρέος φάσματος φίλτρα, που παρέχουν πλήρη προστασία από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, φυσικά πολυακόρεστα και βιταμίνες που ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και προστατεύουν την ευαίσθητη επιδερμίδα. Απλώνεται εύκολα στο σώμα και το πρόσωπο και έχει υπέροχο άρωμα καρπούζι.

Περιέχει μία ειδικά μελετημένη σύνθεση τριπλής δράσης, ώστε να προστατεύει, να ενυδατώνει και να καταπραΰνει το δέρμα. Περιέχει τόσο φυσικά λιπαρά οξέα Ω3-Ω6, όσο και εκχύλισμα αλόη βέρα για μεγαλύτερη προστασία και φροντίδα.

Tα Ω3-Ω6 δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας, που μειώνει την απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα. Το εκχύλισμα αλόης αποτελεί πηγή βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων, που προσφέρουν καταπραϋντική και απαλυντική δράση. Περιέχει ακόμα έλαιο χαμομηλιού, αλλαντοΐνη και βιταμίνη Ε, ώστε να παρέχει προστασία από ερεθισμούς και κοκκινίλες και να ενισχύει την ελαστικότητα και απαλότητα της επιδερμίδας.

Τέλος, περιέχει τους φυτικούς οξυγονοποιημένους εστέρες OGT, που εξάγονται με ειδική επεξεργασία από το αραβοσιτέλαιο και διακρίνονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, ενισχύοντας την αναδόμηση της επιδερμίδας και προσφέροντας ισχυρή καταπραϋντική δράση.