Αναστασίου: Έχουμε κι άλλες προτάσεις για τον ΑΟΤ

Ο  Ακης Αναστασίου   μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fm 100

Ο  Ακης Αναστασίου   μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Fm 100 και στην αθλητική εκπομπή  και τόνισε ότι ο Γιαλιάς περιμένει προτάσεις. Όπως σημείωσε, το ποσό που ζητά αφορά α πάγια έξοδα αλλά και περιουσιακά στοιχεία  ΠΑΕ όχι όμως το ΜΚ που αγγίνει το ένα εκατ. ευρώ

Αναλυτικά ο Αναστασίου είπε:

«Προς το παρόν αυτό που είναι γνωστό είναι ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα. Βρισκόμαστε σε αναζήτηση ανθρώπων. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους, αλλά περιμένουμε και άλλες προτάσεις τις οποίες θα συζητήσει ο κύριος Γιαλιάς. Φιλολογικό ενδιαφέρον μπορούν να εκφράσουν πάρα πολλά άτομα. Το θέμα είναι πώς μπορεί να μετουσιωθεί αυτό σε πράξη.

Το ποσό το οποίο ζητάει είναι όλα τα  πάγια στοιχεία της ΠΑΕ. Το λεωφορείο και ό,τι υλικό υπάρχει στα γραφεία, τα έπιπλα οι υπολογιστές κ.τ.λ. . Δεν μπορώ να σας πω ποσό, υπάρχουν παραστατικά για όλα αυτά και είναι πολύ εύκολο κάποιος αν ενδιαφέρεται να ενημερωθεί. Εγώ αυτό που ξέρω το να δώσεις το λεωφορείο και ό,τι έχεις στα γραφεία είναι σαν να χαρίζεις την ΠΑΕ. Δεν δίνεις κάποιο τίμημα για τις μετοχές. Το μετοχικό κεφάλαιο είναι 1.080.000 ευρώ. Οπότε είναι λίγο άτοπο να λέγεται κάτι τέτοιο.

Εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο για να φύγει, γιατί πραγματικά την πονάει την ομάδα, αλλά η λογική του λέει πρέπει να φύγει, γιατί ίσως παθιάζεται υπέρ του δεόντως και ίσως χάνει και το δίκιο του. Το υπέρμετρο πάθος πάντα δημιουργεί κάποιες ασύμμετρες καταστάσεις και δεν ξέρουμε τι θα κάναμε και εμείς στην θέση του, αν και εμείς βάζαμε τα ποσά που ο ίδιος καταβάλει .Αυτή είναι αυτή η στιγμή η κατάσταση… αναμένουμε. Το καλό είναι ότι η ΠΑΕ Τρίκαλα είναι μια καθαρή ΠΑΕ, δεν υπάρχουν χρέη σε δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς όλα εξοφλούνται και πριν την ώρα τους και για κάποιον επιχειρηματία. Αν το δει σαν επιχείρηση είναι μια καλή ενέργεια, να το στήσει και για να κερδίσει, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει κατηγορία».

Απ’  αυτές τις δηλώσεις βέβαια προκύπτουν έυλογα και κάποια ερωτηματικά ,  ειδικά  για τα  περιουσιακά στοιχεία της ΠΑΕ δηλ γραφεία υπολογιστές κλπ  που βρσκονται στο στάδιο. αφού πρόσφατη  ανακοίνωση της ομάδας ( και σε απάντηση δημοσιεύματος του sportrikala),άλλα τόνιζε