Νίκη Ασκληπιού με ανατροπή στις Παγκορασίδες Β’

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

Επικράτησε του Φιλαθλητικού Τρικάλων με 3-2.

Νίκη με ολική ανατροπή κατάφεραν οι μικρές αθλήτριες του Ασκληπιού, σε ένα παιχνίδι που παρά το νεαρό της ηλικίας κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον από τον πρώτο έως τον τελευταίο πόντο και από τις δύο ομάδες.
Ο συμπολίτης Φιλαθλητικός μπαίνοντας πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, κατάφερε να κερδίσει τα δύο πρώτα σετ. Το πρώτο εύκολα  με 16-25 και το δεύτερο στις λεπτομέρειες με 24-26 αντίστοιχα.
Από το σημείο αυτό και μετά ο Ασκληπιός αντέδρασε, έδειξε χαρακτήρα, συγκέντρωση στο παιχνίδι του, κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-23 και το τέταρτο με 25-18, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Εκεί τα κορίτσια του Ασκληπιού με την ψυχολογία σαφώς ανεβασμένη, έπαιξαν αυτό που ήξεραν, και με σχετική άνεση κέρδισαν στο τάι μπρέικ με 15-7.
Βλέπουμε λοιπόν σε μια κατηγορία που μεγαλύτερο ρόλο παίζει η συμμετοχή παρά το αποτέλεσμα, η συστηματική δουλειά που γίνεται από τις προπονήτριες των ακαδημιών του Συλλόγου, μικρές αθλήτριες που τώρα κάνουν τα πρώτα τους αγωνιστικά βήματα, να μην “παρατούν” το παιχνίδι όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ, αλλά να προσπαθούν ακόμη περισσότερο και στο τέλος να δικαιώνονται.
 Τα σετ : 1ο 16-25, 2ο 24-26, 3ο 25-23, 4ο 25-18, 5ο 15-7.
 Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : (Κοτσίρα Θ.)  Τζίκα Μ.,  Στεφάνου Ε.,  Γκιούρκη Π.,  Μάρτη Κ.,  Καρατζά Μ.,  Βράντζα Ι.,  Βασδέκη Κ.,  Κολίτσα Α.,  Τζουρτζιώτη Ε.,  Μπαντίκου Κ.
 ΦΙΛ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ : (Κουφογιάννης Ν.)  Μπουραζάνα Μ.,  Τριανταφύλλου Α.,  Τσανάκα Μ.,  Ζαφειροπούλου Κ.,  Γιώτη Α.,  Κουτσώνα Β.,  Μπάκου Ε.,  Ρακοβίτη Ε.,  Παπαγεωργίου Ν.,  Μήτσιου Ε.,  Τρέλλη Μ.,  Παπαγιαννούλα Ε.