Γ. Παπαγεωργόπουλος: «Θα βγάλει ανακοίνωση η Λαμία;»

SONY DSC

Μετά την σημερινή νίκη του ΑΟΤ;

Διαβάζοντας προ ημερών την ανακοίνωση του συμπαθούς σωματείου της Λαμίας είχα την αίσθηση ότι θα έχανα χρόνο πηγαίνοντας σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο. Και θα έχανα  χρόνο γιατί σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση η μοίρα των Τρικάλων ήταν προδιαγεγραμμένη. Με όλα όσα είχε κάνει ο διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΟΤ και την Λαμία την περασμένη Τετάρτη είχε «στρώσει» το χαλί για να περάσει ο Άρης από τα δυό στενά με ευκολία σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι το δίλλημα ανάμεσα στο γήπεδο και ένα μεσημεριάτικο κυριακάτικο τσιπουράκι μεγάλωσε όταν από χθες διάφοροι, σχετικοί και άσχετοι, υποψιασμένοι μονίμως και καλά πληροφορημένοι μου έδιναν και δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ερμηνείες για το σημερινό παιχνίδι. Οι μισοί, συμφωνώντας και με την Λαμία πιθανώς αλλά και λόγω έλλειψης στόχων από τον ΑΟΤ μιλούσαν για διπλό, και οι άλλοι μισοί ερμηνεύοντας μου τις αποδόσεις στο στοίχημα (να διευκρινίσω ότι δεν έχω παίξει ευρώ στη ζωή μου) μιλούσαν για καθαρό άσσο.

Τελικά έκλεισα τα αυτιά μου και πήγα στο γήπεδο. Και γούσταρα αυτό που είδα. Τα Τρίκαλα καθαρά και δίκαια μετά τον ΟΦΗ και την Λαμία να κερδίζουν και τον Άρη. Και χάρηκα,  χειροκρότησα, χωρίς δεύτερη, τρίτη και τέταρτη σκέψη. Ίσως να είμαι αφελής. Ας είναι. Όσο βρώμικο και αν είναι το ποδόσφαιρο έχει και τις καλές του μέρες. Και μία τέτοια ζήσαμε σήμερα στα Τρίκαλα.

Υ.Γ. Η Λαμία που ευνοήθηκε προφανώς από το σημερινό αποτέλεσμα θα βγάλει ανακοίνωση;