Νίκησε κι επέστρεψε στην κορυφή η Λαμία

ΛΑΝίκησε  στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής

 

Η Λαμία επέστρεψε γρήγορα – γρήγορα στις νίκες, μετά την ήττα της από τον Παναιγιάλειο με 1-0, καθώς επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 2-1 στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μπήκε καλύτερα στον αγώνα, από τους Θεσσαλονικείς και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στο σκορ με τους Βασιλόγιαννη και Φερφελή. Ωστόσο, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ για τις δυο ομάδες.

Στο 63′ η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με το τέρμα του Καραγιάννη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν στο 80′ και δεύτερο τέρμα ξανά με τον Καραγιάννη. Ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε στο 89′ με την κεφαλιά του Γκέσιου και διαμόεφωσε το τελικο σκορ.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Φερφελής (46′ Καραγιάννης), Βασιλόγιαννης (87′ Μπουλούλης), Ντουρμισάι, Βάντερσον (67′ Τζόκιτς).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Μπουζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Τεγούσης (81′ Γκότοβος), Χατζής, Τάι, Φιλίπε, Πάτο, Γκέσιος.