Η ΑΕΤ νίκησε τα Μετέωρα

16299479_1401326816578516_7519850791885630266_nΣημαντική η πειτυχία της ομάδας του Γκένα

 

Σούπερ τρίποντο πήραν οι νεαροί της ΑΕΤ (αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα οι παίκτες της Κ17 του Α.Ο. Τρίκαλα) καθώς μετά από ένα ματς συναρπαστικό στο λασπωμένο γήπεδο του Κηπακίου σταμάτησαν την ανοδική πορεία των Μετεώρων επικρατώντας με σκορ 2-0.

Μια μεγάλη επιτυχία για τους νεαρούς που το γιόρτασαν δεόντως μετά το σφύριγμα της λήξης. Από την άλλη τα Μετέωρα έχασαν σωρεία ευκαιριών στον αγωνιστικό χώρο, είχαν και δύο δοκάρια, έβαλαν και δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάίντ αλλά τελικά δεν πήραν τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Ένα ματς το οποίο το χαρακτήρισε η δύναμη και το πάθος και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες των φιλοξενουμένων αλλά και το σθένος που επέδειξαν οι νεαροί νικητές του αγώνα.
Το 1-0 με το καλημέρα και πριν ζεσταθούν οι ομάδες στο γήπεδο μόλις στο 2΄. Στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων έφυγε μόνος από αριστερά ο Θέμης Αλεξίου και πλάσαρε εύστοχα τον Βλαχάβα.
Στο 7΄ο Αλμπάνης ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή έδιωξε ο τερματοφύλακας Μήτσιος σωτήρια το πλασέ.
Στο 23΄οι γηπεδούχοι πλησίασαν δεύτερο γκολ με τον Τσαρούχα που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βλαχάβα αλλά τελευταία στιγμή έδιωξε αμυντικός των Μετεώρων.
Στο 35΄καλή ευκαιρία τα Μετέωρα με τον Μπαλογιάννη που πλάσαρε από κοντά και τον Μήτσιο να αποκρούει.
Στο 39΄ και 41΄τα Μετέωρα σκόραραν αλλά τα γκολ δεν μέτρησαν καθώς υποδείχθηκαν οι φάσεις οφσάίντ.
Στην πρώτη φάση σε φάουλ Σαμούτη και την μπάλα μέσα από όμιλο παικτών και στην δεύτερη φάση σε κεφαλιά του Σκρέκα.
Στο 43΄πάλι ο Μήτσιος είπε όχι στο σουτ από τον Κουβελά και στο 44΄ ξανά ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του Γκόβαρη.
Ασφυκτική πίεση των Μετεώρων στην επανάληψη με πάθος κράταγαν οι γηπεδούχοι και σε μια αντεπίθεση έβαλαν και δεύτερο γκολ για να φτάσουν στην μεγάλη νίκη.
Στο 50΄ο Τσαρούχας από καλή θέση σούταρε για να αποκρούσει την μπάλα ο Βλαχάβας για τα Μετέωρα και ακολούθησαν μεγάλες ευκαιρίες από πλευράς φιλοξενουμένων.
Στο 58΄ ο Αλμπάνης από μισό μέτρο πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 62΄κεφαλιά ο Αλμπάνης σωτήρια επέμβαση του Μήτσιου, στο 65΄μεγάλη διπλή απόκρουση του Μήτσιου σε σουτ από τον Φορτούνη και τον Αλμπάνη, στο 70΄ ο Λίτσιος από πλεονεκτική θέση πλάσαρε έξω.
Στο 75΄ πάλι διπλή ευκαιρία για τα Μετέωρα με τον Φορτούνη αρχικά και τον Βουλτσίδη κατόπιν και τον Μήτσιο να σταματά και πάλι τις ευκαιρίες με σωτήριες επεμβάσεις.
Στο 84΄νέο δοκάρι για τα Μετέωρα σε πλασέ του Ταμπουρά.
Και στο 88΄το 2-0. Όλη η ομάδα των Μετεώρων ήταν μπροστά, στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι με τον Μπένγκο να φεύγει προς την εστία, έδωσε πάσα στον Πούλιο και αυτός με πλασέ σε αποθέωση το δεύτερο γκολ.

ΑΕΤ (Π. Γκένας): Μήτσιος, Πούλιος, Τσιρογιάννης, Μπένγκο, Αλεξίου Δ., Μπακάλης, Μπαρτζιώκας (60΄Αλεξανδρής), Μαγκούτης, Δημόπουλος (83΄Γκόγκα), Αλεξίου Ε., Τσαρούχας (73΄Σακελλάριος).
Μετέωρα ( Καραγιάννης) : Βλαχάβας, Φορτούνης, Γκόβαρης, Σαμούτης, Αλμπάνης , Παπανικολάου, Λίτσιος, Μπαλογιάννης ( 40΄Σακελλαρίδης), Σκρέκας, Βουλτσίδης (82΄Ταμπουράς), Κουβελάς.