Βοσνιάδης: “Μπορούμε να καλύψουμε την διαφορά”

aec0b775d175fb588ba2b29c295834ce_L

Οι δηλώσεις Βοσνιάδη στην Τρίπολη.

Πολλή δουλειά έχει μπροστά του ο ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά την ήττα (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. Ο Μακεδόνας προπονητής αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Μπαλμπόα, ενώ τόνισε ότι ακόμα δύο ποδοσφαιριστές με πολύ καλό βιογραφικό βρίσκονται προ των πυλών. Αναλυτικά είπε:

«Υπήρχε ξεκάθαρο φαβορί μετά και το πρώτο παιχνίδι. Μπήκαμε στο ματς φοβισμένοι, δεν κρατήσαμε καθόλου τη μπάλα, την ξεφορτωνόμασταν για να πω την αλήθεια και ήταν φυσιολογικό να δημιουργεί καταστάσεις ο Αστέρας. Βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο με κάποια νέα πρόσωπα που μπήκαν, βελτιώσαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά ενώ μπορούσαμε να βγάλουμε τελικές, ήμασταν σε σημεία που μπορούσαμε και τη μπάλα στην περιοχή να βάλουμε και να εκτελέσουμε έξω από την περιοχή, δεν το κάναμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε.

Σίγουρα θέλουμε πολλή δουλειά. Είμαστε στην 5η μέρα παρουσίας στην ομάδα, μαθαίνουμε πράγματα, γνωρίζουμε ποδοσφαιριστές… Ήταν ένα ματς που μας έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έχουν παίξει και σιγά – σιγά να μαθαίνουμε πράγματα για την ομάδα.

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά για τη συνέχεια. Θα υπάρξει ενίσχυση με δύο, τρία νέα πρόσωπα αυτή την εβδομάδα. Θα πάρουμε την τελική μας μορφή και θα πάμε δυνατά μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκρισή του, στον Δημήτρη για την πολύ καλή δουλειά που κάνει και το πολύ καλό πρόσωπο που δείχνει η ομάδα του».

Αρχικά πιέσατε ψηλά, αλλά μετά το γκολ όχι. Αυτός είναι ο στόχος σας;

«Ξέραμε πώς αναπτύσσεται ο Αστέρας. Προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε να χτίσει το παιχνίδι του από πίσω στο ξεκίνημα. Αδρανήσαμε στο γκολ, γιατί νομίζαμε ότι ήταν οφσάιντ. Πολύ εύκολα βάλαμε τη μπάλα στην περιοχή και πέτυχε το τέρμα ο Αστέρας. Είναι φυσιολογικό με το γκολ και με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να έρθει λίγο μία χαλάρωση.

Σίγουρα προσπαθούμε να μάθουμε και να εφαρμόσουμε πράγματα στην ομάδα, γιατί είναι τελείως διαφορετικό το πρωτάθλημα της Football League. Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα και θα επιλέγουμε πράγματα που θα μας οδηγήσουν να πλησιάσουμε τις από πάνω ομάδες και να δούμε τη συνέχειά μας».

Για τη μεταγραφή του Μπαλμπόα:

«Αν περάσει τα εργομετρικά θα γίνει η μεταγραφή, όπως είμαστε πολύ κοντά σε άλλους δύο, οι οποίοι έχουν πολύ καλό βιογραφικό και αν είναι σε καλή κατάσταση, θα μας βοηθήσουν και θα μας αλλάξουν άμεσα το πρόσωπο».

Πιστεύετε ότι αν υπάρξει ενίσχυση μπορεί να επιτευχθεί η άνοδος;

«Αν δεν πίστευα ότι η ομάδα μπορεί να καλύψει τη διαφορά και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την άνοδο δεν θα πήγαινα. Αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει ποιότητα και με τη στοχευμένη ενίσχυση που θα κάνουμε, αν έρθουν τα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, γιατί δεν είναι κάτι που είναι εύκολο και το έχουμε κερδίσει ήδη, θέλει μάχη για να τα πάρεις, θα υπάρχουν και ανάποδα παιχνίδια για τους συνδιεκδικητές.

Είναι πολλά τα παιχνίδια, έχει πολύ χρόνο. Όταν πήγα στα Τρίκαλα είπα ότι στόχος ήταν το παιχνίδι της Καλλονής που έρχεται. Αν κοιτάξουμε τα πέντε επόμενα θα έχουμε χάσει το στόχο. Παιχνίδι παιχνίδι να πάμε προς τα πάνω και αν έρθουμε σε θέση, που είμαστε κοντά με τις άλλες ομάδες, τότε θα τα πούμε με όλους».