«Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη»

Δεν αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη  κατά τον Ριζογιάννη

 

«Καταρχήν έγινε ένα καλό παιχνίδι ανοιχτό χωρίς σκοπιμότητες, σκληρό παιχνίδι με πολλές φάσεις. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ο Άρης μας πίεσε στο δεύτερο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου όπου ευτύχησε να βάλει δύο γκολ, το δεύτερο ξεκινάει από θέση οφ σάιντ. Αδικούμαστε από τη σημερινή ήττα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε και να κατακτήσουμε αυτό που έχουμε βάλει σαν στόχο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και καλή συνέχεια στον Άρη».

Σε ερώτηση για την εκτίμηση ότι τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα, απάντησε: «Όπως σας είπα ένα δεκάλεπτο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Άρη, με τη βοήθεια του κόσμου, να γυρίσει το παιχνίδι. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι πολύ καλύτερο. Στη δε φάση του Γιαννιτσάνη μου λένε ότι ήταν πέναλτι. Από εκεί και πέρα, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει καλούς παίκτες, έχει τους ίδιους στόχους με μας αλλά ακόμη είμαστε στην 6η αγωνιστική. «Δε νομίζω ότι απειληθήκαμε. Μπορεί να έκανε περισσότερες τελικές αλλά επαναλαμβάνω δεν μας απείλησε. Μάλιστα, αυτό είπαμε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου».

Για τη φάση στην οποία ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Νέτο, είπε: «Όταν δεν δίνεις το πρώτο πέναλτι έτσι και το δεύτερο. Με τα λεγόμενα του συμπαίκτη μου, υπήρχε παράβαση. Προσωπικά δεν το είδα».