Kαι ο Χάρης Μαρκόπουλος για Λευκάδα

φε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανατροπή σκηνικού με τον Χάρη Μαρκόπουλο να είναι ο “εκλεκτός”

Ο Φώτης Τακιανός δεσμεύεται με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, αλλά αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν δείχνουν να είναι με το μέρος του. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο νησί κάνει λόγο για προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να “σπάσει” η συμφωνία που υπεγράφη πέρσι το καλοκαίρι, με κύριο γνώμονα να προκύψει συνεργασία με τον Χάρη Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο νεαρός προπονητής, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την προηγούμενη διετία με τον Κόροιβο, είναι ο “εκλεκτός” της διοίκησης των νεοφώτιστων για τη θέση του πρώτου προπονητή. Κάτι που πάντως θα οριστικοποιηθεί (θετικά ή αρνητικά) τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα υπάρξει η τελική επαφή των δύο πλευρών. Δεδομένα πάντως, ο πρώην προπονητής του Κοροίβου τα είπε με τους ανθρώπους της Δόξας Λευκάδας πριν από μερικές ημέρες (πριν την απόκτηση της wild card) περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ την Τρίτη (13/9) έγινε ραντεβού με τον Κώστα Φλεβαράκη, το οποίο όμως δεν έδειξε ικανό να φέρει άμεσα τον “γάμο”.

Έτσι, το όνομα του Χάρη Μαρκόπουλου ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο και σε περίπτωση που λυθεί η συνεργασία με τον Φώτη Τακιανό, θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο των νεοφώτιστων.